ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Με στεναχώρησαν που δεν έδειξαν ομαδικότητα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Παντελίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε ότι ικανοποιήθηκε με την προσπάθεια των παικτών του στον Αστέρα στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά όχι από την ομαδικότητά που επέδειξαν.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, δήλωσε μετά το 0-0 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη: "Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν χωρισμένο στα δύο. Η ομάδα μου στο πρώτο μέρος ασχολήθηκε με το πώς θα σταματήσει τον αντίπαλο, δεν είχε ηρεμία να κρατήσει την μπάλα απέναντι σε έναν αντίπαλο που απειλεί ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη. Κανείς δεν έχει νικήσει στην Τρίπολη κάνοντας τις τελικές που κάναμε σήμερα εμείς, εκ των οποίων οι περισσότερες φάσεις ήταν με πολύ καλές προϋποθέσεις. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους, αλλά όχι με την ομαδικότητα. Πρέπει να τελειώσουμε τις φάσεις, επέλεξαν να πάνε μόνοι τους στη φάση και με στεναχώρησαν μόνο γι' αυτό. Τους δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους".

Όσο για το αν ήταν θέμα κακής νοοτροπίας το ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνεργασίες στην τελική πάσα, ο τεχνικός του Αστέρα είπε:

"Δεν είναι μόνο κακής νοοτροπίας, αλλά από την θέληση να σκοράρουν. Και τα δύο παιδιά έχουν καιρό να σκοράρουν και γι' αυτό είχαν μια παραπάνω διάθεση να τελειώσουν οι ίδιοι την φάση. Δεν είναι τέτοια παιδιά, θα το είχα καταλάβει από την προπόνηση. Πρέπει να βελτιωθούμε σ' αυτόν τον τομέα μέσα από την προπόνηση όλοι μαζί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ