ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Κολλήσαμε την Κέρκυρα στον τοίχο"

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
Παντελίδης ICON

Ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε ότι δεν σκέφτεται την... Ευρώπη με τον Αστέρα, αλλά το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης. "Κολλήσαμε την Κέρκυρα στον τοίχο" είπε μετά το 4-0 στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας σημείωσε εμφατική νίκη (4-0) απέναντι στην Κέρκυρα και μετά το ματς ο προπονητής των "κυανοκίτρινων", Σάββας Παντελίδης, ανέφερε: "Τα παιδιά σήμερα έκαναν να φανεί εύκολο ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Από το πρώτο φάνηκε ότι μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να πιέσουμε τον αντίπαλο, να εκμεταλλευτούμε την ενδεχόμενη κούραση του από τον αγώνα Κυπέλλου αλλά και την ταλαιπωρία τους στο ταξίδι προς την Τρίπολη.

Ετσι κάναμε και μπορέσαμε πραγματικά να τον κολλήσουμε στον τοίχο. Καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, στους συνεργάτες μου γιατί όλοι μαζί δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά για το καλύτερο της ομάδας.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε ξανά. Ηταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, και πολύ σημαντικό είναι Ότι κρατήσαμε ξανά το μηδέν στην άμυνα. Αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι το πώς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε την εικόνα του Αστέρα:

"Αρχικά είναι η καθημερινή δουλειά που κάνουν τα παιδιά στην προπόνηση αλλά και οι συνθήκες που προσφέρει ο Αστέρας. Είναι όλοι προσηλωμένοι στον στόχο και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα βοηθά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν ξεχνάμε το παρελθόν. Θυμόμαστε που ήμασταν και δεν θέλουμε να ξαναφτάσουμε εκεί".

Για το τι είναι αυτό που άλλαξε πρώτα στην ομάδα:

"H αμυντική μας συμπεριφορά φυσικά. Οταν ήρθα στην ομάδα ο Αστέρας είχε δεχθεί 6 τέρματα σε τρία παιχνίδια. Προφανώς λοιπόν από εκεί ξεκινήσαμε. Αφού βελτιώσαμε αυτό το κομμάτι προσπαθούσαμε κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε και στην επίθεση και μέχρι τώρα πάει καλά".

Για το αν σκέφτεται μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο:

"Πρώτα θα τα συζητήσουμε με τη διοίκηση και μετά θα το κοιτάξουμε".

Για το αν έχει την Ευρώπη στο πίσω μέρος του μυαλού του λόγω της ανεβασμένης ψυχολογίας και αν τον προβλημάτισε το δεύτερο ημίχρονο:

"Δεν σκέφτομαι την Ευρώπη, αλλά τον Απόλλωνα. Πρώτα απ'όλα ψυχολογία έχει ανέβει από τις συνεχόμενες. Στο δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να φτάνουμε με άλλους τρόπους στο αντίπαλο τέρμα, θέλουμε λίγη δουλειά σ' αυτό το κομμάτι".

Για το ότι πέτυχε τέρματα η ομάδα του από παίκτες που αγωνίζονται και στις 3 γραμμές του γηπέδου:

"Το πιο μεγάλο μυστικό θα είναι να έχω στην εξίσωση όσους περισσότερους παίκτες γίνεται. Εγώ πιστεύω ότι την πρόοδο μιας ομάδας την δίνουν όσοι είναι στον πάγκο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για παράδειγμα ο Μανιάς την προηγούμενη εβδομάδα δεν αγωνίστηκε και σήμερα πέτυχε 2 γκολ. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ