ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Εμείς χάσαμε το ματς δεν το κέρδισε ο αντίπαλος"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λαμία τόνισε πως η ομάδα του έχασε το παιχνίδι ενώ βοήθησαν σε αυτό και εξωγενείς παράγοντες.

Ο Αστέρας έχασε το ματς και δεν το κέρδισε η Λαμία σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη και τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως για την ήττα έπαιξαν ρόλο και εξωγενείς παράγοντες αναφερόμενος στο χέρι του Καραγιάννη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν ένα παιχνίδι η συνολική του εικόνα μου δίνει την αίσθηση ότι περισσότερο το χάσαμε εμείς παρά το κέρδισε ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι σε κανένα σημείο του αγώνα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Απλά τις στιγμές που ήμασταν ανώτεροι δεν καταφέραμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Δεχθήκαμε επίσης ένα τέρμα που φέρει ευθύνη η άμυνα μας αλλά έχει υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες.

Από εκεί και έπειτα ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά σίγουρα δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο, όποιος πετυχαίνει το γκολ παίρνει την νίκη. Καλή συνέχεια στην Λαμία. Εμείς βάζουμε το κεφάλι κάτω γιατί πρέπει να ανασυνταχτούμε. Το πρόβλημα δεν είναι να πέσεις αλλά να σηκωθείς".

Για το που πιστεύει ότι κρίθηκε η αναμέτρηση:
"Στο πρώτο ημίχρονο βγήκαμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή ενώ δεν είχαμε απειληθεί ουσιαστικά από τον αντίπαλο. Θα πρέπει όμως να τελειώσουμε τις φάσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και χωρίς βιασύνη. Αυτό ζήτησα στο ημίχρονο από τους παίκτες μου. Ζήτησα συγκέντρωση στο αμυντικό μας πλάνο και στην επίθεση να έχουμε καλύτερες επιλογές, γιατί στο πρώτο μέρος οι επιλογές μας δεν ήταν καλές".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ