ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Είμαστε λίγοι αλλά δίνουμε το 100%"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην αύρα που έχει αποκτήσει η ομάδα του στο πρωτάθλημα, τα πράγματα που δεν του άρεσαν στη νίκη επί της ΑΕΛ και ανέλυσε την σκέψη του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη με σκορ 3-1 επί της ΑΕΛ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης":

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ:

"Πρώτα απ' όλα, γνωρίζοντας πράγματα μέσα από τα αποδυτήρια, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την διάθεση που έδειξαν. Γιατί ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και από εκεί και πέρα, νομίζω ότι κερδίσαμε σήμερα γιατί κάποια παιδιά βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Συγκριτικά με προηγούμενες εμφανίσεις μας σήμερα δεν πήγαμε τόσο καλά, τουλάχιστον μέχρι το πρώτο γκολ και για ένα δεκάλεπτο αφού μας ισοφάρισε η ΑΕΛ. Η αύρα που έχουμε αποκτήσει στο πρωτάθλημα νομίζω ότι μας έδωσε την νίκη.

Θα βρούμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχθούμε, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Είμαι χαρούμενος για την νίκη αλλά υπήρξαν και κάποια πράγματα που με προβλημάτισαν και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε".

Για το ποιος παίκτης ξεχώρισε:

"Δεν θα με ακούσεις να μιλήσω για κάποιον προσωπικά. Είμαστε όλοι μαζί. Σήμερα ήταν ο Μιχάλης αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Η ομάδα είναι ο Αστέρας Τρίπολης και σήμερα κερδίσαμε όλοι".

Για το αν έχει περιορισμένες λύσεις:

"Σε σχέση με την ομάδα που είχε τις 5 συνεχόμενες νίκες υπάρχουν πολλές αλλαγές. Ο Ίγκορ που έχει φύγει, ο Γιαννούλης που έβγαλε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες μέρες, ο Καλτσάς και ο Τσιλιανίδης. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο μια ομάδα να αλλάζει τόσα πολλά βασικά της στελέχη από αγώνα σε αγώνα.

Ασφαλώς και είμαστε λίγοι. Όμως προσπαθούμε και δίνουμε το 100%. Και για να σας προλάβω, θα μιλήσω γι' αυτό πριν με ρωτήσετε. Η περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη και πολύ δύσκολα πετυχαίνει ότι και αν κάνεις. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε κάτι, απλά για να πάρουμε".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ