ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Αν είσαι φλύαρος ο αντίπαλος θα βρει την στιγμή του"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό υποστήριξε πως ο Αστέρας πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε, κάτι που έγινε για τέταρτο παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 1-0 από τον Λεβαδειακό με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στη μάχη της πέμπτης θέσης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Αστέρα και τη φλυαρία που έδειξε στην επίθεση η ομάδα του.

Κάτι που όπως είπε ο έμπειρος τεχνικός συνέβη φέτος για τέταρτο σερί ματς και ήταν λογικό σύμφωνα με τον Παντελίδη πως όταν είσαι άστοχος θα το πληρώσεις.

Ο Παντελίδης είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Γνωρίζαμε εξ' αρχής ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο, γιατί ο Λεβαδειακός, ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πάρα πολύ σοβαρός. Είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Παρόλα αυτά θεωρώ πως στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχαμε την πρωτοβουλία και ελέγξαμε το παιχνίδι. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο.

Αν κάνεις τόσες ευκαιρίες, αν είσαι φλύαρος και δεν πετυχαίνεις γκολ με τις φάσεις που κάνεις τότε και ο αντίπαλος θα βρει την στιγμή του. Αυτό πληρώσαμε, την σκέψη που είχαμε στο τελευταίο κομμάτι, την αστοχία και την ατυχία μας. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για την νίκη του. Εμείς θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι".

Θεωρείτε ότι έπαιξε ρόλο η ατυχία και η κακιά στιγμή στην σημερινή ήττα;

"Έχω μετρήσει 4 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, με την Λαμία, τον Πανιώνιο, με τα Γιάννενα και σήμερα που έχουμε ξεπεράσει τις 20 κλασικές ευκαιρίες και έχουμε πετύχει 1 γκολ. Σε τέσσερα παιχνίδια δηλαδή έχουμε πάρει δυο βαθμούς, έχουμε σκοράρει μια φορά και έχουμε πετύχει 1 γκολ. Κάποια στιγμή θα το πληρώσεις αυτό. Έγινε σήμερα, και το πληρώσαμε".

Ο στόχος της 5ης θέσης είναι εφικτός ακόμα;
"Κάθε Κυριακή έρχεται πιο κοντά ή απομακρύνεται. Έτσι θα γίνεται μέχρι τέλους".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ