ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΕ Αστέρας: "Περιμένουμε νέα γραφική ανακοίνωση από την ΑΕΛ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Αστέρας απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη διαιτησία του Γιώργου Κύζα, χαρακτηρίζοντας αυτή ως "γραφική" και υποστηρίζοντας ότι περιμένει νέα, για το πέναλτι από το οποίο ήρθε η ισοφάριση των Θεσσαλών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αστέρα, Γιώργου Κύζα, για το πέναλτι πάνω στον Ιωαννίδη και την απευθείας αποβολή του Γιοβάνοβιτς και οι "κιτρινομπλέ" απάντησαν στους "βυσσινί".

Η ομάδα της Τρίπολης υποστηρίζει ότι "δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις γραφικότητες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ", ενώ άφησε αιχμές προς τη θεσσαλική ομάδα αναφέροντας ότι "θα αναμένει μια νεότερη γραφική ανακοίνωση, στην οποία θα γίνεται σχολιασμός και στο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Λάρισα, σε έναν αγώνα στον οποίο ο Αστέρας είχε 70% κατοχή, δύο (2) δοκάρια και 20 τελικές".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας:

"Ο Αστέρας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις γραφικότητες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ωστόσο, θα αναμένει μια νεότερη γραφική ανακοίνωση, στην οποία θα γίνεται σχολιασμός και στο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Λάρισα, σε έναν αγώνα στον οποίο ο Αστέρας είχε 70% κατοχή, δύο (2) δοκάρια και 20 τελικές.

Ευτυχώς η αναμέτρηση μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά και ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όρθια στην Τρίπολη η ΑΕΛ, 1-1 με τον Αστέρα
ΠΑΕ ΑΕΛ για Αστέρα: "Άντε και πρωταθλητής"
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ