ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΕ Αστέρας: "Άριστη δουλειά, άριστος φάκελος"

ΠΑΕ Αστέρας: "Άριστη δουλειά, άριστος φάκελος"
Αστέρας, σήμα

Ο Αστέρας κατόρθωσε να εξασφαλίσει άδεια για τη νέα σεζόν (2016-2017) και με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ έκανε λόγο για άριστη δουλειά, άριστο φάκελο, ενώ ανέφερε ότι ο κόσμος θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος.

Ανακοίνωση με αφορμή την επιτυχή διαδικασία της αδειοδότησης εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας. Σε αυτή ανέφερε: "Αδεια με έναν άριστο φάκελο για τον ΑΣΤΕΡΑ! Για ακόμη μία χρονιά ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατέθεσε έναν εξαιρετικό φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και πήρε άδεια για τη σεζόν 2016-2017.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ, πήρε άδεια από την αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Με την άριστη δουλειά όλων όσοι καθημερινά εργάζονται στην ΠΑΕ και καταβάλουν σκληρή προσπάθεια από το πόστο τους, και κυρίως με την αμέριστη υποστήριξη των ιδιοκτητών Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατέθεσε για ακόμη μία φορά έναν άρτιο φάκελο.

Ο φάκελος πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις καθώς η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ φροντίζει καθημερινά να είναι συνεπέστατη σε όλα τα κριτήρια που απαιτούνται για τη διαδικασία της αδειοδότησης. Άλλωστε για αυτή τη συνέπεια της ομάδας μας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Μποροβήλος εισέπραξε τα συγχαρητήρια από τους αρμόδιους φορείς κατά την παρουσία του στην ΕΠΟ.

Για την άδεια που πήρε η ΠΑΕ και για τον άρτιο φάκελο που παρουσίασε, θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι όλοι οι φίλαθλοι μας, καθώς ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποτελεί ομάδα πρότυπο σε όλα τα επίπεδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε άδεια η Βέροια
Θετική εισήγηση για τον Λεβαδειακό
Αρνητική εισήγηση για Πανιώνιο
Η ώρα των "μεγάλων" να πάρουν άδεια
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ