ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι 2+2 παίκτες που αποχωρούν από τον Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γιαννούλης EUROKINISSI SPORTS

Δεν είναι μόνο ο Γεβγέν Σελίν που αποχωρεί από τον Αστέρα Τρίπολης. Το Sport24.gr καταγράφει τις 2+2 περιπτώσεις που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στην Ευρώπη. Με τη νίκη (2-0) στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού για την 30ή και τελευταία αγωνιστική εξασφαλίστηκε η πέμπτη θέση. Με 12 νίκες, 9 ισοπαλίες και 9 ήττες, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κατάφερε να φτάσει στο στόχο για τον οποίο "πάλευε" όλη τη χρονιά.

Είναι δεδομένη η μεταγραφική ενίσχυση για τους Αρκάδες, αλλά και οι αποχωρήσεις παικτών που βρίσκονταν εφέτος στο ρόστερ. Την αρχή έχει ήδη κάνει ο Γεβγέν Σελίν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΜΤΚ της Βουδαπέστης. Πάμε να δούμε τέσσερις ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που το πιθανότερο είναι να μη συνεχίσουν:

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ο 31χρονος Κατερινιώτης αριστερός μπακ παίζει στον Αστέρα Τρίπολης από το 2015. Κατέγραψε 87 συμμετοχές, έχοντας τρεις "γεμάτες" σεζόν. Έχει παίξει στο παρελθόν σε Πιερικό, Ηρακλή, Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΕΡΤΟΣ

Ο 29χρονος δεξιός μπακ ανήκει στον Αστέρα τα δύο τελευταία χρόνια έχοντας αγωνιστεί σε 37 παιχνίδια. Εφέτος κατέγραψε 12 συμμετοχές. Όλα τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στην Ξάνθη. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

ΛΕΒΙ ΜΑΝΤΙΝΤΑ

Ο 26χρονος διεθνής Γκαμπονέζος χαφ πήγε στον Αστέρα με περγαμηνές, αλλά δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Στο πρωτάθλημα έπαιξε σε 19 ματς και σε άλλα δύο στο κύπελλο. Παρότι έχει συμβόλαιο, είναι πιθανό να το λύσει και να αποδεσμευτεί.

ΜΑΡΤΙΝ ΤΟΝΣΟ

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού είναι ιδιαίτερα υψηλές. Έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό με υπερβολικά για τα ελληνικά δεδομένα νούμερα. Το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ