ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Ντίσιος βοηθός του Βεργέτη στον Αστέρα

Ο Ντίσιος βοηθός του Βεργέτη στον Αστέρα
Αστέρας

Ο Βαγγέλης Ντίσιος είναι ο νέος συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη στον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας ανακοίνωσε την πρόσληψή του Φλωρινιώτη προπονητή.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ντίσιο, ο οποίος θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο. Είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων της UEFA (PRO, B, A) και ο ρόλος του θα είναι βοηθός προπονητής του Στάικου Βεργέτη.

Η προπονητική καριέρα του Βαγγέλη Ντίσιου άρχισε το 2006, ενώ τη σεζόν 2015-2016 πανηγύρισε την άνοδο στη Γ' Εθνική με την ομάδα της Νάουσας. Ο νέος βοηθός του Στάικου Βεργέτη γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1972 στη Φλώρινα και πριν από την προπονητική του καριέρα, είχε αγωνιστεί σε ομάδες της περιοχής.

Μετά την πρόσληψή του ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεργαστώ με ένα νέο, εργατικό και ιδιαιτέρως ανερχόμενο προπονητή όπως ο Στάικος Βεργέτης. Ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και η δουλειά για να πετύχουμε με αυτή την ομάδα όσα της αξίζουν."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ