ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ντάλλας: "Οι μόνες σακούλες που μοιράστηκαν πάνω από την Τρίπολη ήταν του εμετού"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Αστέρα, Γιάννης Ντάλλας, ξέσπασε στο Facebook με αφορμή τα όσα είχαν υπονοηθεί πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και για το πώς αντιμετωπίζεται η ομάδα του. Αναλυτικά το ποστάρισμά του.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Αστέρα, Γιάννης Ντάλλας, ξέσπασε με αφορμή τα όσα είχαν υπονοηθεί πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Θ. Κολοκοτρώνης" και για το πώς αντιμετωπίζεται η ομάδα του. Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για άρρωστο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως οι μόνες σακούλες που μοιράστηκαν, ήταν του εμετού.

"Αρρωστο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πριν από το ματς, σύμφωνα με "αξιόπιστα" κόκκινα "πολυβόλα", μοίραζε σακούλες η Θεσσαλονίκη. Μετά το ματς, σύμφωνα με "έγκυρα" ασπρόμαυρα "πολυβόλα", μοίρασε 10άρικα η Αθήνα, ο Πειραιάς, η Νέα Φιλαδέλφεια...

Οταν όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα, θα καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει μόνο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και πως θα μπορούσαν κι άλλες ομάδες να είναι ανεξάρτητες όπως ο ΑΣΤΕΡΑΣ, τότε κάπως μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα.

Μέχρι τότε καληνύχτα αρρωστημένα-φανατισμένα μυαλά. Κι αυτό αφορά πρώτα τους παράγοντες και εμάς τους δημοσιογράφους, και μετά τον κόσμο.

Υ.Γ. Το πριμ ήταν αυτό που συνηθίζεται σε τέτοιες νίκες.

Υ.Γ. 1 Τελικά οι μόνες σακούλες που μοιράστηκαν πάνω από την Τρίπολη ήταν του εμετού, για τα όσα αισχρά γράφατε πριν από το ματς κάποιοι ταλιμπάν...

Υ.Γ.2 Νιώθω πραγματικά τυχερός και περήφανος που δουλεύω στον ΑΣΤΕΡΑ".

Ντάλλας: "Οι μόνες σακούλες που μοιράστηκαν πάνω από την Τρίπολη ήταν του εμετού"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ