ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Νοσοκομείο" ο Αστέρας!

"Νοσοκομείο" ο Αστέρας!
Κοσίτσκι INTIME SPORTS

Το ένα πλήγμα μετά το άλλο στον Αστέρα Τρίπολης. Μετά τους Φούντα, Λανθαρότε, Παπαδόπουλο, Μπερτόλιο και Νίκο Φερνάντες, νοκ άουτ και ο Κοσίτσκι. Πότε θα επιστρέψουν στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο και επέστρεψε σε τροχιά νικηφόρων αγώνων. Η επικράτηση επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του βασικού γκολκίπερ Τόμας Κοσίτσκι, ο οποίος στην τελευταία φάση του αγώνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Εκτιμάται ωστόσο πως θα λείψει τουλάχιστον δέκα μέρες, άρα χάνει τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Πλατανιά, αλλά και το εκτός έδρας με τη Σάλκε για το Europa League. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, από εκεί και πέρα, έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον δικέφαλο, ό,τι ακριβώς και ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Νίκο Φερνάντες από την πλευρά του υπέστη θλάση στον προσαγωγό.

Ο Ταξιάρχης Φούντας και ο Manu Lanzarote ανεβάζουν ρυθμούς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ