ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Νίκος Μιχελής: Από τον Αστέρα στη Μίλαν

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο 17χρονος, Νίκος Μιχελής, δοκιμάστηκε από τη Μίλαν και οι άνθρωποι του Αστέρα περιμένουν την πρόταση των "ροσονέρι", με τους οποίους διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας και λόγω του Ντοναρούμα.

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα στη καριέρα του είναι ο 17χρονος, Νίκος Μιχελής. Ο νεαρός κεντρικός μέσος του Αστέρα την περασμένη εβδομάδα δοκιμάστηκε από τη Μίλαν και οι άνθρωποι των Αρκάδων αναμένουν την πρόταση από τους "ροσονέρι" για το νεαρό άσο, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Μάλιστα, φέρεται να έχει περάσει και ιατρικά από τη Μίλαν και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική πρόταση που θα γίνει στον Αστέρα, ώστε να μετακομίσει στο Μιλάνο, με το ποσό να φτάνει τις 200.000 ευρώ. Πάντως, το θετικό είναι πως οι δυο ομάδες διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας λόγω και της περίπτωσης του Αντόνιο Ντοναρούμα.

O Μιχελής είχε πάει εξαιρετικά σε τουρνουά με την γαλανόλευκη γι' αυτό και η Μίλαν θέλησε να τον δοκιμάσει και να τον κάνει δικό της.

Όπως και να 'χει, θα πρόκειται για ένα τρομερό deal τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και για τον Αστέρα, μιας και θα παραχωρήσει έναν ποδοσφαιριστή του της Κ-17 και της Κ20, σε ένα ιστορικό κλαμπ όπως είναι η Μίλαν. Οι Αρκάδες αναμένουν την πρόταση από τους Ιταλούς, ώστε να προχωρήσει η μετεγγραφή.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ