Μποροβήλος: "Ο Αστέρας είχε κοιτάξει την Τότεναμ κατάματα, χωρίς φόβο"

Η Τότεναμ θα διεκδικήσει τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της Ευρώπης για το 2019 και ο Γιώργος Μποροβήλος θυμήθηκε όταν οι Λονδρέζοι έπαιξαν με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Η Τότεναμ θα διεκδικήσει τον τίτλο του Champions League για το 2019. Ωστόσο, μόλις 4,5 χρόνια πριν, η ίδια ομάδα, με τον ίδιο προπονητή, με πολλούς ίδιους παίκτες, πατούσε το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με αφορμή την παρουσία της αγγλικής ομάδας στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Γιώργος Μποροβήλος έφερε το χρόνο πίσω, τότε που ο Αστέρας συμμετέχοντας στους ομίλους του Europa League είχε αντιμετωπίσει την Τότεναμ. Στο Λονδίνο, αλλά πολύ περισσότερο, δίνοντας αξία στην ίδια την περιοχή του, την είχε φιλοξενήσει στην Τρίπολη.

"Ας μην ξεχνάμε τι έχει πετύχει ο Αστέρας σε αυτή τη διαδρομή του. Για όλους μας, για όλους του Αρκάδες, δεν πρέπει να είναι απλώς στιγμές απόλαυσης όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί του, αλλά παράσημα για να τα κρατάμε με όλη μας τη δύναμη στο μυαλό και στην καρδιά μας", είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο arcadiasports.gr και συνέχισε:

"Η Τότεναμ που απόψε θα διεκδικήσει τον τίτλο του της πρωταθλήτριας Ευρώπης, πριν από μόλις τέσσερις σεζόν είχε βρεθεί στο δρόμο του Αστέρα. Η ομάδα μας έκανε το ιστορικό ταξίδι στο Λονδίνο και πολύ περισσότερο έφερε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Και όχι μόνο ο Αστέρας κοίταξε την Τότεναμ χωρίς φόβο, αλλά κατάματα. Μπορεί να ηττηθήκαμε 2-1, αλλά θα θυμάστε ότι η ομάδας μας είχε παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Είχε μάλιστα αναγκάσει τον τότε αλλά και σημερινό προπονητή της Τότεναμ, τον κ. Ποτσετίνο, να μιλήσει με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Αστέρα. Η Τότεναμ που σήμερα είναι φιναλίστ στον τελικό του Champions League, αλλά τότε που είχε έρθει στο δικό μας γήπεδο, δεν ήταν ίδια απλώς στο όνομα και στην ιστορία που κουβαλούσε μαζί της. Ήταν η ομάδα που ακόμη και σήμερα έχει τον ίδιο προπονητή, πολλούς ίδιους ποδοσφαιριστές με τότε και που αποδεικνύει αφενός πόσο σπουδαία ποδοσφαιρική πορεία η ίδια διαγράφει, αλλά και πόσο σπουδαία σελίδα στην ιστορία του Αστέρα ήταν οι αναμετρήσεις μαζί της.

Όλα αυτά δεν τα ξεχνάει κανείς μας. Δεν πρέπει να τα ξεχνάει κανείς μας. Δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο Αστέρας μας όλα αυτά τα χρόνια και βέβαια, πόσο σπουδαίες στιγμές έχει προσφέρει στον τόπο του, αλλά και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Μάλιστα, καταλήγοντας ο κ. Μποροβήλος αποκάλυψε: "Ο Αστέρας με επίσημο τρόπο έχει ήδη στείλει τις ευχές του στην Τότεναμ για καλή επιτυχία στον αποψινό τελικό. Ήταν η υποχρέωσή μας απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο, του οποίου είχαμε την τιμή να σφίξουμε το χέρι όταν τον είχαμε αντιμετωπίσει".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS