ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπερτόγλιο: "Σαν να παίζω στην Αργεντινή"

Μπερτόγλιο: "Σαν να παίζω στην Αργεντινή"
INTIME SPORTS

Ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα, Φακούντο Μπερτόγλιο, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν πολλή όρεξη προκειμένου να φθάσουν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στην πρώτη τους νίκη στο Europa League.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο εξήρε την παρουσία των οπαδών του Αστέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", λέγοντας ότι τον κάνουν να νιώθει όπως στην Αργεντινή. Ο Τάσος Τσοκάνης ξεκαθάρισε ότι πιστεύει στη νίκη των Αρκάδων επί του ΑΠΟΕΛ.

"Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για αύριο. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε πολύ όρεξη. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και ελπίζω να το απολαύσουν οι ένθερμοι υποστηρικτές μας. Μου αρέσει πολύ να παίζω για τους φιλάθλους. Είμαι ικανοποιημένος. Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ δημοφιλές ειδικά στα μικρά παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος με τον κόσμο της Τρίπολης γιατί με κάνει να νιώθω άνετα και νομίζω ότι παίζω στο σπίτι μου στην Αργεντινή.

Σίγουρα το UEFA Europa League, είναι ένα πρωτάθλημα που σε βλέπει πολύς κόσμος. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν είχα τέτοια ευκαιρία και σε κάθε περίπτωση βάζω πρώτα τον συλλογικό στόχο και όχι τον προσωπικό", εξήγησε ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

Τσοκάνης: "Πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη"

Ο Τάσος Τσοκάνης, από την άλλη, ξεκαθάρισε πιστεύει στη νίκη του Αστέρα επί του ΑΠΟΕΛ, την Πέμπτη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, τονίζοντας ότι η προετοιμασία είναι ίδια σε όλα τα ματς.

"Αύριο έχουμε ένα δύσκολο ματς. Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ. Θα μπούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θέλουμε τη νίκη και πιστεύω να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη. Όλοι οι αγώνες είναι ίδιοι. Σε κάθε αγώνα, κάνουμε την ίδια προετοιμασία. Εμείς θέλουμε τη νίκη. Θα μπούμε ψυχωμένοι για τη νίκη. Η προετομασία είναι ίδια σε όλους τους αγώνες.

Δεν νομίζω πως υπάρχει φαβορί. Θέλουν και οι δύο ομάδες τη νίκη. Πιστεύω όμως ότι θα την πάρουμε εμείς".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ