"Δεν πάει στον Αστέρα ο Αντόνιο"

"Δεν πάει στον Αστέρα ο Αντόνιο"

Ο πρόεδρος και ο τεχνικός της Ινστιτούτο υποστήριξαν ότι ο Νάτσο Αντόνιο δεν θα έρθει στην Ελλάδα για τον Αστέρα. Αντίθετα, θα μείνει στη "γλόρια" για να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα της.

Άσχημα είναι τα μαντάτα που φθάνουν από την Αργεντινή για τον Αστέρα και τον μεταγραφικό στόχο των "κιτρινομπλέ", Νάτσο Αντόνιο. Ο πρόεδρος και ο τεχνικός της Ινστιτούτο υποστήριξαν ότι ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν θα έρθει στην Ελλάδα για τον Αστέρα, αλλά θα μείνει στη "γλόρια" προκειμένου να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα της.

"Υπήρχε μια πρόταση από μια ελληνική ομάδα (Αστέρας) και σε εμάς αυτό φάνηκε έλλειψη σεβασμού. Η απόφαση που λάβαμε, ήταν να την απορρίψουμε. Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και προσπαθούμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας", υποστήριξε ο πρόεδρος της Ινστιτούτο, Γκαστόν Ντεφαγκότ.

Στο ίδιο μήκος κύματος "εξέπεμψε" και ο τεχνικός της "γλόρια", Ντάριο Φράνκο: "Ο Νάτσο έχει μια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αλλά νομίζω ότι θα μείνει εδώ να παλέψει". Ο Αστέρας θα προχωρούσε στην απόκτηση του Αργεντινού, μόνο σε περίπτωση που η Ινστιτούτο τον άφηνε ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΟΙ "ΚΙΤΡΙΝΟΜΠΛΕ"

Πάει για Νάτσο Αντόνιο ο Αστέρας

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24