ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με τρεις απουσίες ο Αστέρας κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ και ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, έχει τρεις απουσίες. Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων.

Τα προβλήματα του Αστέρα είναι αρκετά ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές ενόψει Ένωσης, με τους Αρκάδες να θέλουν να βάλουν... φρένο στο νικηφόρο σερί της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ.

Οι Ίγκορ, Μπέρτος, και Σελίν δεν παίζουν στην αυριανή αναμέτρηση (1/10, 20:30), ενώ οι Κώτσιρας, Μαντιντά, Μανιάς είναι τελικά στους εκλεκτούς του Παντελίδη και υπολογίζονται κανονικά.

Ο Κώτσιρας αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (29/9) με πρόβλημα στον δικέφαλο, αλλά σήμερα (30/9) προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Μαντιντά αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως υπήρχε αισιοδοξία ότι θα έδινε το παρών, όπερ και εγένετο. Έτοιμος είναι και ο Ιγκλέσιας, ο οποίος είχε χτυπήσει στο ματς με την Ξάνθη, ενώ έτοιμος είναι και ο Μανιάς.

Όσον αφορά στους απόντες, ο Ίγκορ είχε τραυματιστεί με τους ακρίτες και δεν θα παίξει, ο Μπέρτος δεν υπολογιζόταν επίσης, ενώ ο Σελίν προπονήθηκε μεν χθες (29/9) και σήμερα (30/9), αλλά δεν μπήκε στην 20άδα. Για πρώτη φορά στην αποστολή του Αστέρα μπήκε ο Τόνσο.

Η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Ζουμά, Κυριακόπουλος, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλντο, Μαντιντά, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Στανισάβλιεβιτς, Γκόντο, Μανιάς, Δουβίκας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ