ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Άσεν ο Αστέρας στο ντεμπούτο Βεργέτη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports)
Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Με νέο πρόσωπο τον 20χρονο Γάλλο μέσο, Ζουρντέν Άσεν, ο Αστέρας κοντράρεται τη Δευτέρα (14/3, 19.30) στη Λιβαδειά, στο ντεμπούτο του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο των Αρκάδων.

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει τη Δευτέρα (14/3, 19.30) ο Αστέρας στη Λιβαδειά, για την 24η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Αρκαδίας, ντεμπούτο στον πάγκο της οποίας θα κάνει ο Στάικο Βεργέτης, παίζει με τον Λεβαδειακό, ο οποίος "καίγεται" για θετικό αποτέλεσμα.

Και οι Αρκάδες όμως, δεν είναι στα καλύτερά τους, αφού τελευταία τους νίκη στο πρωτάθλημα ήταν αυτή απέναντι στον Παναιτωλικό (4-1), στις 15 Ιανουαρίου. Έκτοτε έχουν σημειωθεί δύο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η διαφορά που χωρίζει αυτή τη στιγμή την ομάδα της Τρίπολης από τη θέση του υποβιβασμού είναι 4 βαθμοί, επομένως η επικράτηση απέναντι στον Λεβαδειακό είναι σημαντική.

Ο Βεργέτης πήρε στην αποστολή ένα νέο πρόσωπο, τον 20χρονο Γάλλο μέσο, Ζουρντέν Άσεν. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μάσα, οι τραυματίες, Τριανταφυλλόπουλος, Γκοντό και Ιγόρ, ενώ "κόπηκαν" και οι Κοσίτσκι, Κώτσιρας, Μπαστιάνος και Ευαγγέλου. Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Άσεν, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς. Ο Αστέρας έχει 20 βαθμούς ύστερα από 23 αγωνιστικές και είναι 13ος, ενώ ο Λεβαδειακός έχει 17 βαθμούς και είναι 14ος.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ