ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μανιάς: "Χάνουμε με πέναλτι που δεν υπάρχει για δεύτερο ματς"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Μιχάλης Μανιάς υποστήριξε πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Αστέρας γνωρίζει την ήττα με ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ στάθηκε και στο δικό του δοκάρι λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

O Αστέρας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ στο "Θ. Κολοκοτρώνης", αλλά έχει παράπονα από τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου, με αποκορύφωμα το πέναλτι που κέρδισε η Ένωση και μετέτρεψε σε γκολ ο Πέτρος Μάνταλος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο επιθετικός των Αρκάδων, Μιχάλης Μανιάς υποστήριξε πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του γνωρίζει την ήττα με ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ στάθηκε και στο δικό του δοκάρι λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

"Το δοκάρι ήταν σε ένα κρίσιμο σημείο, μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει. Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ κακοί. Ήρθε το πέναλτι, το είδα και μέσα, κατά την άποψή μου δεν υπήρχε. Παρότι ήμασταν κακοί, χάνουμε με πέναλτι που δεν υπάρχει για δεύτερη φορά. Προχωράμε.

Το περσινό ξεκίνημα δεν έχει σχέση με το φετινό που αντιμετωπίζουμε τρεις μεγάλες ομάδες.

Στάθηκαμε λίγο άτυχοι στη φάση του δοκαριού, κρατάμε το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε. Κάναμε πολύ κακό πρώτο μέρος, μπορούσαμε μόνο να βελτιωθούμε και να παίξουμε αυτό που ξέρουμε.

Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε μέρα με τη μέρα τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, θεωρώ πως ήμασταν άτυχοι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έσπασε" (και) την "κατάρα" της Τρίπολης η ΑΕΚ
Παντελίδης: "Την πρώτη φορά που θα μου δοθεί τέτοιο πέναλτι δεν θα πανηγυρίσω"
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ