ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μανιάς: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο βαθμό"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΑΝΙΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΑΝΙΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο επιθετικός του Αστέρα, Μιχάλης Μανιάς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για τη νίκη επί της ΑΕΚ (2-0) κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ψυχολογική ώθηση που έδωσε η έλευση του Σάββα Παντελίδη.

Ο Αστέρας νίκησε 2-0 την ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοτρωώνης" της Τρίπολης για την έκτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον Μιχάλη Μανιά να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των "κιτρινομπλέ".

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Μιχάλης Μανιάς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" και στους Άκη Δημακό, Νίκο Σαλάκη για την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ, τον Παντελίδη και τους στόχους των Αρκάδων. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα: "Θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια. Η ΑΕΚ ερχόταν από νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θετικό αποτέλεσμα για το Europa League. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη".

Για την συμβολή του Σάββα Παντελίδη στην αλλαγή της εικόνας: "Όταν γίνεται μια αλλαγή προπονητή, φταίνε και οι παίκτες. Ο κ. Παντελίδης μας έδωσε ώθηση αλλά και εμείς δουλέψαμε περισσότερο, ώστε ν αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο".

Για τις οδηγίες του Παντελίδη πριν από το ματς: "Στην αρχή γνωρίζαμε πως η ΑΕΚ θα έρθει με καλή ψυχολογία από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αλλά ποντάραμε στην κούραση των αντιπάλων μας από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις. Στόχος μας ήταν να πιέσουμε για να εκμεταλλευτούμε αυτή την κόπωση και το κάναμε".

Για το αν περίμεναν στον Αστέρα, τόσες πολλές αλλαγές από τον Μανόλο Χιμένεθ στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ: "Όποιος είναι στην ΑΕΚ φοράει τη φανέλα μιας μεγάλης από τις μεγαλύτερες ομάδες. Αυτό σημαίνει πως αξίζουν να παίζουν και ανά πάσα στιγμή να κάνουν καλή δουλειά. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε".

Για τον αν ο αντίπαλος έκανε τα μάτια τους να… "γυαλίζουν": "Τα μεγάλα παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστά. Δεν γίνεται να μη γυαλίζει το μάτι σου και να μην έχεις κίνητρο. Κάναμε κατάθεση ψυχής γιατί δεν είχαμε κάνει νίκη στο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως κάθε πόντος είναι σημαντικός”.

Για τη σημασία που έχει να η νίκη πριν από τη διακοπή: "Δεν αλλάζουν πολλά γιατί κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Είχαμε κάνει δύο ήττες με ομάδες στα μέτρα μας. Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο διότι μας αδικεί η θέση που βρισκόμαστε στη βαθμολογία".

Για την ομάδα που του έχει προκαλέσει θετική εντύπωση και για εκείνη που έχει κάνει αρνητική: "Είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στους “μεγάλους” και πιστεύω πως θα κριθεί στον πόντο".

Για το που μπορεί να φτάσει ο Αστέρας: "Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιστήκαμε στην Ευρώπη. Πρώτα θέλουμε ν” ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει. Στη συνέχεια πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, ώστε να παρουσιαστούμε όμως πρέπει στις υπόλοιπες αγωνιστικές".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ