ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μανιάς: "Η θέση μας είναι χάλια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μανιάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μανιάς κλήθηκε να σχολιάσει το υπέροχο γκολ που σημείωσε απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ υποστήριξε ότι η θέση του Αστέρα στη Super League "είναι χάλια".

Ο Αστέρας Τρίπολης απέσπασε σημαντική ισοπαλία στη Λιβαδειά. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (58' Βασιλείου), με γκολ του Μιχάλη Μανιά έφερε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στα ίσια για το τελικό 1-1. Ο φορ των Αρκάδων ρωτήθηκε από τη Nova αν παρακολουθεί τελειώματα του Μάρκο Φαν Μπάστεν με αφορμή το υπέροχο τελείωμά του στο 69', και απάντησε:

"Σίγουρα έχω παρακολουθήσει αρκετά από αυτά. Φυσικά όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Δεν υπάρχει σύγκριση. Ήταν ένα όμορφο γκολ, είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου πήρε το βαθμό. θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι καλύτερο, αλλά έτσι όπως το πήγε ματς, είμαστε ευχαριστημένοι και με τον βαθμό".

Για το τι φταίει και ο Αστέρας αγνοεί σε τόσα παιχνίδια τη νίκη:

"Όταν σε παίρνει από κάτω η μπάλα, είναι δύσκολο να σηκώσεις κεφάλι. Αυτό πάθαμε κι εμείς. Με το ρόστερ που έχουμε δεν έπρεπε να είμαστε εκεί που είμαστε. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, μένουν έξι παιχνίδια. Ο βαθμός είναι σημαντικός γιατί κρατήσαμε από κάτω τη Λιβαδειά. Στη συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι".

Για το αν είναι θέμα ψυχολογίας:

"Είναι και θέμα ψυχολογίας, αλλά και αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και ειδικά στα τελειώματα. Μπορεί στο πρώτο μέρος να είχαμε ουσιαστικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ που θα μας έδινε ώθηση".

Για το γεγονός ότι έχει σκοράρει με τρεις διαφορετικές ομάδες στη Λιβαδειά:

"Είναι αλήθεια και είμαι χαρούμενος. Σημασία έχει ότι η βαθμολογία της ομάδας δεν είναι καλή και πρέπει ο Αστέρας να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται".

Για την έλευση του Στάικου Βεργέτη:

"Είμαστε μια ομάδα που έχει ποιοτικό ρόστερ. Η θέση μας όμως είναι χάλια. Δεχόμαστε κάθε αγωνιστική γκολ. Δεν είναι θέμα μόνο της άμυνας, ξεκινάει από την επίθεση το πρόβλημα".

Δείτε τα δύο γκολ που σημειώθηκαν στο Λεβαδειακός - Αστέρας:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ