ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Λανθαρότε: "Το βραβείο για τη δουλειά μας"

Λανθαρότε: "Το βραβείο για τη δουλειά μας"
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Λανθαρότε εντόπισε στα δύο γκολ του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο την κινητήριο δύναμη της νίκης της ομάδας της Τρίπολης, επί του ΑΠΟΕΛ με 2-0.

Ο Αστέρας νίκησε με 2-0 το ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Εμανουέλ Λανθαρότε να χαρακτηρίζει αυτή την επιτυχία ως βραβείο για την καθημερινή δουλειά των Αρκάδων. Παράλληλα, σχολίασε και τα επεισόδια από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που προκάλεσαν 14λεπτη διακοπή της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο.

"Είμαι καλύτερα όσον αφορά στον τραυματισμό μου, θα το δοκιμάσω στην προπόνηση και θα δούμε εάν θα είμαι έτοιμος την Κυριακή. Είναι βραβείο για τη δουλειά, πρώτα κοιτάμε το πρωτάθλημα και μετά τη Σπάρτα. Πρώτα σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα.

Το πρώτο γκολ μας έκανε πολύ καλό και τα δύο γκολ είχαν μικρή χρονική απόσταση και μας ανύψωσαν ηθικά. Τρέξαμε πολύ για να καταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να κοντρολάρομε τους οπαδούς της άλλης ομάδας. Εάν ήρθαν να κάνουν αυτό που είδαμε, είναι δικό τους πρόβλημα", υποστήριξε ο Ισπανός μέσος του Αστέρα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ