ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Λανθαρότε στο Sport24.gr: "Προτεραιότητα το πρωτάθλημα"

Λανθαρότε στο Sport24.gr: "Προτεραιότητα το πρωτάθλημα"

Ο Μανουέλ Λανθαρότε έχρισε μέσα από το Sport24.gr ως προτεραιότητα του Αστέρα το πρωτάθλημα, προκειμένου να συνεχίζει και τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μετά το τέλος του ματς του Αστέρα με το ΑΠΟΕΛ, στη Λευκωσία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Μανουέλ Λανθαρότε μίλησε στο Sport24.gr για τις πιθανότητα πρόκρισης αλλά και την προσπάθειά του να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

"Προγηθήκαμε νωρίς στο ματς, αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση από πέναλτι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολα, το ΑΠΟΕΛ πίεσε, προηγήθηκε και μετά προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής για το πρωτάθλημα.

Το πιο κρίσιμο σημείο στο ματς ήταν η ισοφάριση. Θα πηγαίναμε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, αλλά δεν έγινε.

Τώρα, η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Μετά είναι το ματς Κυπέλλου με την Καλλονή και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο.

Τώρα σκεφτόμαστε το ματς με τον ΠΑΣ, όταν θα έρθει η ώρα για το εντός με το ΑΠΟΕΛ θα εστιάσουμε σ' αυτό. Η προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, από εκεί κερδίζεις την έξοδο στην Ευρώπη. Από το πρωτάθλημα κατάφερε ο Αστέρας πέρυσι να εξασφαλίσει ότι φέτος θα είναι στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ, είδα τον τερματοφύλακα έξω, σκέφτηκα να προσπαθήσω να στείλω την μπάλα απευθείας. Κρίμα που δεν βγήκε.

Κάθε μέρα προσαρμόζομαι όλο και πιο πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ελλάδα, σ' αυτό με έχει βοηθήσει η ομάδα, οι συμπαίκτες μου και φυσικά ο κόσμος της Τρίπολης", υποστήριξε στο Sport24.gr ο Μανουέλ Λανθαρότε.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ