ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κυριακόπουλος: "Στοχεύουμε στην πέμπτη θέση"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος του Αστέρα μίλησε στον Radio Arcadia 93.8 μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο "Χ" της ομάδας του, στο ματς με την Ξάνθη και στους στόχους των Αρκάδων.

Στον Radio Arcadia 93.8 μίλησε ο Γιώργος Κυριακόπουλος του Αστέρα μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό ( 1-1) στο "Θ. Κολοκοτρώνης" και αναφέρθηκε στο "Χ" της ομάδας του και στο ματς με την Ξάνθη που ακολουθεί στο πρόγραμμα.

"Μπήκαμε με πολύ πάθος και ένταση στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να προηγηθούμε από μια στημένη μπάλα. Από εκεί και πέρα, κάναμε ένα λάθος και δεχτήκαμε γρήγορα την ισοφάριση. Παρόλα αυτά, δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει εκ νέου προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν συμπαγείς και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και στην επίθεσή μας θέλαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας. Βάσει της σημερινής εμφάνισης και άλλες που έχουμε πραγματοποιήσει φέτος, συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα, γιατί υπάρχει πολύς δρόμος και στοχεύουμε στην πέμπτη θέση", είπε αρχικά, ενώ για το αν υπάρχει μυστικό για το παιχνίδι με την Ξάνθη, ανέφερε:

"Το μυστικό είναι να παίξουμε με το πάθος που παίξαμε σήμερα. Να βγάλουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πάμε παιχνίδι - παιχνίδι για το καλύτερο και ό,τι βγει. Έχουμε πολύ δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια και στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό σε όλα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ