ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κοσίτσκι: "Σπουδαία τιμή για μένα και τον Αστέρα"

Κοσίτσκι: "Σπουδαία τιμή για μένα και τον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Τόμας Κοσίτσκι αναδείχθηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της πρώτης αγωνιστικής του Europa League και μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου για το ματς με την Σπάρτα, τη φετινή χρονιά, τα Ευρωπαϊκά όνειρα των Αρκάδων αλλά και τα δικά του εντός και εκτός γηπέδων. (VID)

Ο Τόμς Κοσίτσκι αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της πρώτης αγωνιστικής του Europa League, καθώς πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στον αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και ήταν απολαυστικός.

Αποκάλυψε ποιος τον ενημέρωσε για την παρουσία του στην κορυφαία ενδεκάδα, μίλησε για τους Ιταλούς τερματοφύλακες που θαυμάζει ενώ εξιστόρησε και το πως αποφάσισε να γίνει τερματοφύλακας. Ακόμη μίλησε για την πορεία των Αρκάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και για την ζωή του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αναφέρθηκε στην κόρη του που ήδη έχει μάθει να μιλάει ελληνικά σε αντίθεση με τον ίδιο ενώ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τα ελληνικά νησιά που επισκέφθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε και είπε ότι θέλει και άλλο χρόνο για να δει και άλλα μέρη της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ