ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καϋμενάκης: "Η απόφαση είναι έκτρωμα"

Καϋμενάκης: "Η απόφαση είναι έκτρωμα"
INTIME SPORTS

Έκτρωμα χαρακτήρισε την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ο Γιάννης Καϋμενάκης. Διαβάστε τι είπε ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα και ο Γιώργος Μποροβήλος

Έκτρωμα χαρακτήρισε την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ υπέρ του Ηρακλή ο Γιάννης Καϋμενάκης.

Ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Αρκαδίας, τόνισε παράλληλα, πως αν η ομάδα του δεν δικαιωθεί θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καϋμενάκης στο "arcadia-sports": " Θεωρώ την επιτροπή και τη σύνθεση της παράνομη! Η απόφαση είναι έκτρωμα! Οι νομικοί μας θα ζητήσουν ευθύνες τόσο από τους δικαστές όσο και από κάθε εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Αν ο Αστέρας δε δικαιωθεί, θα προσφύγουμε στα πολιτικά δικαστήρια! Δε μας ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στην Ελλάδα όταν ο Αστέρας θα παίζει στη Super League, όσο και να μας στοιχίσει", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Τα "καλά παιδιά της Τρίπολης" τελείωσαν. Τα παιχνίδια στην πλάτη του Αστέρα τελείωσαν. Ας δουν τα περυσινά παιχνίδια του Αστέρα και πόσες φορές αδικήθηκε. Από εδώ και πέρα όλοι θα δούνε την άλλη όψη του νομίσματος. Κανένας δε μπορεί να παίζει με την ομάδα μας".

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ανέφερε: " Θα τα πούμε από Δευτέρα. Κανείς δε θα παίζει μαζί μας. Με τέτοιους τρόπους κανένας δε θα καταφέρει να μας αναγκάσει να εγκαταλείψουμε την ομάδα και την πόλη που αγαπάμε. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Να δικαιωθεί η πεντακάθαρη ομάδα μας, απέναντι στις ομάδες φαντάσματα που λαμβάνουν μέρος στα Ελληνικά πρωταθλήματα".

Μποροβήλος: "Θα φτάσουμε στα άκρα"

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας και αυτός στο "arcadia-sports" επεσήμανε:" Αποφάσεις οι οποίες βγαίνουν 3 μήνες μετά από την οριστική απόφαση της Εφέσεων βράδυ παραμονής του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος μπορεί ο καθένας να κρίνει από πού προέρχονται και τι είδους συμφέροντα εξυπηρετούν. Ο Αστέρας Τρίπολης θα κινηθεί με κάθε νόμιμη διαδικασία και θα φτάσει το θέμα στα άκρα μέχρι να δικαιωθεί".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ