ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το κατηγορητήριο του Αστέρα Τρίπολης

Το κατηγορητήριο του Αστέρα Τρίπολης
INTIME SPORTS

Δείτε το κατηγορητήριο που απέστειλε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και τον πρόεδρό της, Γιώργο Μποροβήλο.

Στα γραφεία του Αστέρα Τρίπολης έφτασε το κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκου, κατά του συλλόγου και του Γιώργου Μποροβήλου.

Η ομάδα της Τρίπολης έχει κληθεί από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Super League σε απολογία για την υπόθεση των 'στημένων" την Παρασκευή (30/9), όπου το "παρών" θα δώσει από τον Αστέρα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Το κατηγορητήριο του Ανδρέα Φάκου για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Γιώργο Μποροβήλο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

"εγκαλούνται πειθαρχικώς διότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, στην Αθήνα και την Καβάλα κατά το α' δεκαπενθήμερο Μαρτίου 2011 με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση της ίδιας παράβασης, πραγμάτωσαν την αντικειμενική υπόσταση του πειθαρχικού αδικήματος της Δωροδοκίας".

Επίσης, στα έγγραφα αναφέρεται και η υπόθεση από τους στημένους διαλόγους που ήθελαν το Μάκη Ψωμιάδη και το Νίκο Πατέρα να συζητούν για 500.000 ευρώ που φέρεται να έδωσε η διοίκηση του Αστέρα στον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά τα έγγραφα του κατηγορητηρίου από την ιστοσελίδα arcadia-sports.gr:

Το κατηγορητήριο του Αστέρα Τρίπολης
Το κατηγορητήριο του Αστέρα Τρίπολης
Το κατηγορητήριο του Αστέρα Τρίπολης
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ