ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κανονικά προπονήθηκε ο Ιγκλέσιας

Κανονικά προπονήθηκε ο Ιγκλέσιας
INTIME SPORTS

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Σάλκε, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή. Τι συμβαίνει με τον Ντορίν Γκοϊάν.

Στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (13/12, 19:30) βρίσκεται ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Σάλκε, ωστόσο σήμερα (11/12) προπονήθηκε κανονικά με το γκρουπ των παικτών που αγωνίστηκαν κόντρα στη γερμανική ομάδα.

Αντίθετα η κατάσταση του Ντορίν Γκοϊάν, του έτερου ποδοσφαιριστή που χτύπησε στο ματς με τη Σάλκε, είναι πιο σοβαρή. Ο αρχηγός του Αστέρα έχει υποστεί διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τους "πράσινους" στη Λεωφόρο. Τέλος, σχετικά με το μέτωπο των τραυματιών, οι Κιτοκό και Κοσίτσκι συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Σάλκε, ακολούθησαν τρέξιμο αποκατάστασης σε χαμηλή ένταση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις συναρμογής και τεχνικής με μπάλα και στη συνέχεια παιχνίδι κατοχής μπάλας.

Το Σάββατο (12/12) ο Αστέρας θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ