ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ισνάλντο: "Γιατί να μην νικήσουμε την ΑΕΚ;"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Εουχένιο Ισνάλντο αναφέρθηκε στην ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη, ενώ έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει ΑΕΚ.

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές, η Ξάνθη με τον Αστέρα Τρίπολης έμειναν στο 0-0 για την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Οι Αρκάδες, παρότι παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έδειξαν σημάδια βελτίωσης υπό την καθοδήγηση του Σάββα Παντελίδη.

Πλέον, τη επόμενη αγωνιστική, οι "κιτρινομπλε" υποδέχονται την πρωτοπόρο ΑΕΚ στο "Θ. Κολοκοτρώνης". Μάλιστα, ο μεσοεπιθετικό της ομάδας, Εουχένιο Ισνάλντο, μιλώντας στο "Αρκαδία 93.8", εμφανίστηκε αισιόδοξος ακόμη και για νίκη κόντρα στην Ένωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είναι αλήθεια ότι οι δύο αναγκαστικές αλλαγές μας αποπροσανατόλισαν. Ωστόσο, η μεσοαμυντική μας λειτουργία ήταν καλή. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι και κλείσαμε τους χώρους, και στο φινάλε πήραμε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντικός στη συνέχεια. Επιπλέον είναι σημαντικό το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ και αυτό ανεβάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας".

Για το θέμα της ψυχολογίας και το τι άλλαξε με την έλευση με του Σάββα Παντελίδη: "Ο τρόπος που δουλεύουμε και οι αγωνιστικοί μας ρυθμοί δεν μπορώ να πω ότι άλλαξαν ιδιαίτερα. Ίσως αυτό που μας έλειπε να ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι στην σκληρή δουλεία που κάνουμε. Αυτό ήρθε κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και οι εμφανίσεις μας στα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, στα οποία δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Από εκεί και έπειτα συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, ήρθαμε σήμερα εδώ δεν χάσαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Η ΑΕΚ έρχεται από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και είναι γενικότερα σε καλή κατάσταση. Εμείς ξέρουμε ότι δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε το πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι πρέπει να βρίσκουμε σε κάθε παιχνίδι τις ευκαιρίες για να μπορούμε να πάρουμε το μέγιστο δυνατό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και γιατί όχι να πάρουμε και τη νίκη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ