ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η περηφάνια των παικτών του Αστέρα μετά τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας άγγιξε το πρώτο διπλό της ιστορίας του επί του Ολυμπιακού, με τους παίκτες να δηλώνουν υπερήφανοι με τα ποσταρίσματά τους στα social media.

Είναι αλήθεια ότι άκουσαν πολλά μετά το ματς με τη Λαμία και ήθελαν να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους είχαν ξεγραμμένος. Και τι καλύτερη ευκαιρία από ένα παθιασμένο ματς στην έδρα του Ολυμπιακού εκεί όπου ο Αστέρας μετρούσε 12 σερί ήττες, έχοντας να πάρει βαθμό από το 2008!

Μάλιστα για μόλις δύο λεπτά δεν ήρθε και η πρώτη νίκη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ωστόσο αυτό δεν μετριάζει τα συναισθήματα των παικτών.

"Περήφανος Αστέρας", έγραψε στο instagram ο αρχηγός της ομάδας, Ματίας Ιγκλέσιας, ενώ ο Γιώργος Κυριακόπουλος που πέρασε ως αλλαγή πόσταρε: "Περήφανος για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα! Συνεχίζουμε.." .

Στο κλίμα της επόμενης ημέρας και ο Λέβι Μαδίντα: "Συνεχίζουμε τη δουλειά", την ώρα που ο Νίκος Καλτσάς πόσταρε χωρίς σχόλιο την ευκαιρία που έχασε για το 0-2, γνωρίζοντας την αποθέωση από φίλους της πρώην του ομάδας, του Παναθηναϊκού, για ευνόητους λόγους!

Τα ποσταρίσματα παικτών του Αστέρα:

Η περηφάνια των παικτών του Αστέρα μετά τον Ολυμπιακό

Περηφανος... @asterastripolisfc

A post shared by Matias Walter Iglesias (@flakolete) on





we continue the work #asterastripolisfc# BE STRONG

A post shared by Levy MADINDA (@levymadinda10) on

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ