ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr δίνει από το Γκελζενικίρχεν τον έλεγχο στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι απέναντι στη Σάλκε.

Ο Αστέρας άντεξε για 28 λεπτά στο σπίτι της Σάλκε. Μετά το πρώτο γκολ κατέρρευσε στο πρώτο ημίχρονο (3-0) και τελικά ηττήθηκε με 4-0.

Αποστολή στο Γκελζενκίρχεν: Θοδωρής Κουνάδης

Θεοδωρόπουλος: Στο πιο δύσκολο ματς της καριέρας του, τον "εκτέλεσαν" τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη έβγαλε 2-3 φάσεις μέχρι να βρεθεί μπροστά του ο Χούντελααρ.

Ζησόπουλος: Έχει αγωνιστεί και άλλες φορές ως λύση ανάγκης στα δεξιά της άμυνας αλλά ξεκάθαρα δεν είναι η θέση που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φιλότιμος, προσπάθησε όσο μπορεί να κόψει τις επιθέσεις της Σάλκε από τα αριστερά.

Γιαννούλης: Υπέφερε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από τα κύματα των επιθέσεων της Σάλκε από τα δεξιά. Από εκεί ήρθε και το πρώτο γκολ σε μία από τις πολλές επιθέσεις του Ρίτερ, του δεξιού μπακ των βασιλικών μπλε.

Σανκαρέ: Δύσκολο βράδυ και για τον σέντερ μπακ του Αστέρα, δεν απέφυγε τα λάθη. Το πιο κρίσιμο στο 28' όπου έχασε τον Ντι Σάντο στο πρώτο γκολ της Σάλκε που έφερε και την κατάρρευση στη συνέχεια των κιτρινομπλέ.

Γκοϊάν: Ακολούθησε και αυτός την πορεία της αμυντικής γραμμής του Αστέρα. Στάθηκε πολύ καλά μέχρι τη φάση που άνοιξε το σκορ η Σάλκε. Στο 2-0 είδε, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, τον Ντι Σάντο να σηκώνεται αφύλακτος στο κόρνερ του Γκάις.

Τορμένα: Επιλέχθηκε από τον Στάικο Βεργέτη ως κολόνα μπροστά από τα στόπερ. Δεν ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο του και θα μπορούσε να γίνε νωρίτερα αλλαγή.

Χαμντανί: Από τους παίκτες που προσπάθησε να κρατήσει λίγο την μπάλα στη μεσαία γραμμή χωρίς να μπορούμε φυσικά να μιλάμε για κάποια πολύ καλή εμφάνιση. Χάθηκε σε κάποια διαστήματα του αγώνα.

Ιγκλέσιας: Είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα (5') και την μοναδική σε όλο το ματς για τον Αστέρα. Έχασε αρκετές φορές την μπάλα στη μεσαία γραμμή, αλλά ήταν και ο μόνος που έπαιξε σκληρά τον αντίπαλο.

Λούι: Τοποθετήθηκε από τον Έλληνα τεχνικό ως δεξί εξτρέμ στο 4-3-3 με σαφείς εντολές να έχει το μυαλό του στην άμυνα. Βοήθησε αρκετά τον Ζησόπουλο καθώς σε πολλές φάσεις λειτουργούσε ως αυτό που είναι: Δεξί μπακ.

Μάσα: Το... ναυάγιο στα αριστερά είχε και τη δικιά του υπογραφή. Ο Γιαννούλης έμεινε εκτεθειμένος ουκ ολίγες φορές καθώς ο Αργεντινός δεν γύριζε συχνά για να τον βοηθήσει.

Γιάννου: Άχαρος ο ρόλος του καθώς πήρε ελάχιστες φορές την μπάλα. Μάτιπ και Χέβεντες πέρασαν ένα ήσυχο απόγευμα στην άμυνά τους.

Τσοκάνης: Μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Μάσα και συμμάζεψε τα πράγματα στην αριστερή πτέρυγα του Αστέρα.

Φούντας: Ανέλαβε να δώσει στα τελευταία λεπτά επιθετική πνοή από τα δεξιά στους Αρκάδες. Είχε διάθεση, έτρεξε αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν αποτελεσματικός.

Κούρμπελης: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ