ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης
INTIME SPORTS

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στη μεγάλη εμφάνιση και νίκη απέναντι στην Παρτίζαν με 2-0 για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Αστέρας Τρίπολης έπιασε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με την Παρτίζαν, επικρατώντας εύκολα και δίκαια με 2-0 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Το Sport24.gr κριτικάρει τους Αρκάδες.

Κοσίτσκι: Σταθερότατος σε όλο το παιχνίδι, όποτε χρειάστηκε να επέμβει, δήλωσε "παρών", κράτησε το μηδέν και ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του.

Λούι: Απίθανος ο ακραίος μπακ των Αρκάδων, ο οποίος... όργωσε την πλευρά του και έκανε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην Παρτίζαν. Μια εμφάνιση που ανέβασε για τα καλά τις μετοχές του.

Γκοϊάν: Πολύ μεστό παιχνίδι από τον σέντερ μπακ του Αστέρα, καθάρισε τις φάσεις που χρειάστηκε και μαζί με τον Σανκαρέ αποτέλεσαν ένα σούπερ αμυντικό δίδυμο.

Σανκαρέ: Ένα ακόμη σπουδαίο ματς για τον υψηλόσωμο στόπερ. Όπως και στην Πόλη με την Μπεσίκτας, έτσι και με την Παρτίζαν έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Υπάρχουν στιγμές που μοιάζει (και είναι) ανίκητος είτε στο ψηλό είτε στο χαμηλό παιχνίδι.

Παντελιάδης: Ο έτερος ακραίος μπακ των Αρκάδων ήταν πολύ καλός και αυτός. Κάλυψε σωστά την πλευρά του, έβγαινε και μπροστά και γενικά ήταν από τους διακριθέντες. Όχι ότι υπήρξε παίκτης που δεν τα πήγε καλά σε αυτό το ματς.

Ρόλε: Κατάπιε χιλιόμετρα, έτρεξε, έδωσε μάχες και συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο. Πέρασε εκτός στο 89' και μπήκε ο Μουνάφο, έχοντας δώσει τα πάντα.

Ζησόπουλος: Ένας παίκτης που τον εμπιστεύεται ο προπονητής του, που δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι και το έπραξε και απέναντι στην Παρτίζαν. Έκοβε, έτρεχε, έδινε μάχες και ήταν από τους "στυλοβάτες" του θριάμβου.

Ουσέρο: Θεωρούμε πως ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, αν όχι από τους 2-3 καλύτερους. Παίκτης κλάσης και εκείνος που απόψε πέτυχε το πρώτο γκολ και άνοιξε την πόρτα του θριάμβου για τους γηπεδούχους. Όταν είναι καλά, ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα του.

Γιαννιώτας: Θα μπορούσε να υστερήσει σε έναν αγώνα που έβγαλε τέτοιο πάθος ο Αστέρας; Θα αστειεύεστε μάλλον. Ο Γιαννιώτας αποδεικνύει πως επέστρεψε στην Ελλάδα για να παίξει μπάλα και να βρει τον καλό του εαυτό. Στο 73' βγήκε και μπήκε ο Κιτοκό.

Μάτσα: Από τους καλύτερους της ομάδας του, έκανε φοβερή εμφάνιση και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Λούκατς στο 25'.

Πάρα: Βγήκε στη μια ώρα παιχνιδιού και φαινόταν πως είχε ενοχλήσεις. Έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και τα έβγαλε τα λεφτά του πάλι. Η επαφή του με τα δίχτυα φάνηκε ξανά. Βγαίνει αυτή η μετεγγραφή στους Αρκάδες.

Μπαράλες: Πήρε την θέση του Πάρα στο 59' και σκόραρε δέκα λεπτά μετά, αλλά το γκολ του (κακώς) ακυρώθηκε. Γέμισε την περιοχή, ήταν δραστήριος και έδειξε πάλι πως είναι ένας πολύ ικανός φορ.

Κιτοκό: Πέρασε στον αγώνα αντί του Γιαννιώτα στο 73' και έβαλε το δικό του "λιθαράκι" στο να "κλειδώσει" τη νίκη ο Αστέρας. Έκανε από τη μεριά του ό,τι έπρεπε, ικανοποιώντας τον προπονητή του.

Μουνάφο: Μπήκε στο 89' και δεν μπορεί να κριθεί για το διάστημα που αγωνίστηκε.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ