ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιάννου για Εθνική Αυστραλίας!

Γιάννου για Εθνική Αυστραλίας!
INTIME SPORTS

Για την πιθανή κλήση του από την Εθνική Αυστραλίας μίλησε ο Απόστολος Γιάννου του Αστέρα. Ο 25χρονος στράικερ δήλωσε ότι θα ήταν τιμή για αυτόν να φορέσει τη φανέλα των "καγκουρό".

Ο Απόστολος Γιάννου γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στη Μελβούρνη. Παρότι έχει κληθεί στην Εθνική μας ομάδα των ανδρών, δεν έχει καταγράψει συμμετοχή, άρα παραμένει διαθέσιμος για την Αυστραλία, της οποίας προπονητής είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου, που προπονούσε σε νεαρή ηλικία τον Γιάννου.

"Το να παίξω σε μία από τις δύο ομάδες είναι πολύ τιμητικό για εμένα. Νιώθω και Έλληνας και Αυστραλός" ανέφερε ο υψηλόσωμος στράικερ και πρόσθεσε: "Φυσικά και είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξω για την Αυτραλία, αλλά για να καταφέρω να παίξω σε μία εκ των δύο Εθνικών ομάδων απαιτείται συνέπεια στις καλές εμφανίσεις.

Η Εθνική Αυστραλίας έχει ανέβει επίπεδο. Ο Άγγελος κάνει καταπληκτική δουλειά. Αν με καλέσουν από την Αυστραλία, θα πρέπει να αποφασίσω. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την Αυστραλία. Οι γονείς μου και ο αδερφός μου μένουν στη Μελβούρνη και πηγαίνω εκεί όταν τελειώνει η αγωνιστική σεζόν".

Ο Γιάννου ήταν στο... μάτι των Αυστραλών από το 2009. Δύο χρόνια αργότερα σκάουτς από τη χώρα των καγκουρό τον τσέκαραν όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, όπου όμως δεν τον χρησιμοποιούσε ο Χουμπ Στέφενς. "Το να παίξω στην Εθνική Αυστραλίας θα ήταν σημαντικό βήμα για εμένα, διότι είναι μια ομάδα που διαρκώς ανεβαίνει" σχολίασε ο 25χρονος επιθετικός.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αστέρας και Stoiximan.gr μαζί!

Ο Γκότσης νέος γυμναστής στον Αστέρα

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ