ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιαννούλης: "Θέλουμε κάτι καλύτερο από πέρσι στην Ευρώπη"

Γιαννούλης: "Θέλουμε κάτι καλύτερο από πέρσι στην Ευρώπη"

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Γιαννούλης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio και την εκπομπή Fever Pitch με τους Θέμη Καίσαρη και Σταύρο Γεωργακόπουλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σπάρτα Πράγας: « Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0 και να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και είμαστε τυχεροί που δεν έγινε το 1-2 στο τέλος. Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Υπό αυτές τις συνθήκες το παιχνίδι θα μπορούσε να κριθεί στο γκολ. Μετά το 1-0 δεχθήκαμε πίεση, αλλά εκεί η Σπάρτα δεν πέτυχε κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο από μία αδράνειά μας ήρθε η ισοφάριση. Δε θέλω να πω ότι φταίει η άμυνα για αυτό, ή ότι η επίθεση δεν τελείωσε το παιχνίδι. Για εμάς είναι ένα καλό μάθημα εν όψει της συνέχειας».

Για το ποσοστό ετοιμότητας του Αστέρα: « Η ομάδα έχει να δώσει πολλά. Είναι ένα ποιοτικό σύνολο με καλούς παίκτες. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμα στο 100%. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: « Σίγουρα, φέτος, είναι πιο δυνατό και έχει φανεί από την αρχή. Έχουν ανέβει στην κατηγορία η Α.Ε.Κ. με τον Ηρακλή και το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό. Από ότι φαίνεται τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί, μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη,να βρει τα πατήματά του. Η Α.Ε.Κ. είναι σε καλό επίπεδο και μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Εμείς δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, χάσαμε εύκολα βαθμούς και ευελπιστώστα επόμενα παιχνίδια να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να μη χάνουμε τζάμπα πόντους».

Για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν: « Το αποτέλεσμα αδικεί 100% τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έπαιζε με την Μπάγερν, που δεν είναι εύκολος αντίπαλος και όλοι από την αρχή ήξεραν ότι ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Δέχθηκε ένα γκολ που ήταν τυχερό και από τη στιγμή που η Μπάγερν πήρε το προβάδισμα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Αν έμπαινε το γκολ η φάση του Σαλίνο τα πράγματα μπορεί ναήταν διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα είναι καλός και θα πάρει σίγουρα την τρίτη θέση στον όμιλο».

Για το αν του έχει μείνει ως απωθημένο το γεγονός ότι δεν έπαιξε πολύ στον Ολυμπιακό: « Σίγουρα έχω αφήσει κάτι στον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που έφυγε ο Μίτσελ, ο προπονητής που με έφερε στον Ολυμπιακό, τα πράγματα δεν ήταν καλάγια μένα. Δεν μπορώ να μένω εκεί. Η καλύτερη επιλογή ήταν να έρθω στον Αστέρα για να πάρω χρόνο συμμετοχής σε ένα σύλλογο που είναι οργανωμένος και παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για τη φετινή πορεία του Αστέρα: « Έχουμε πολλές δυνατότητες. Όποιος λέει ότι η ομάδα έχει ταβάνι,στην ουσίαδεν έχει όνειρα. Αν καταφέρουμε κάτι ανάλογο με την περσινή σεζόν και να ανεβάσουμε λίγο τον πήχη θα είναι καλό, αλλά θέλουμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς φέτος στην Ευρώπη ή αν μπορέσουμενα κάνουμε το θαύμα μετην πρόκριση για την επόμενη φάση».

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ