ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φουλ για Ντάνι Πιτσίν ο Αστέρας

Φουλ για Ντάνι Πιτσίν ο Αστέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία, ο Αστέρας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 25χρονο Ισπανό επιθετικό, Ντανιέλ Γκονθάλεθ Ερμόσα.

Μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο μεταγραφικό παζάρι και αρκετά ταξίδια στην Ιβηρική, ήταν δεδομένο ότι ο Αστέρας θα "κοίταζε" στην Ισπανία όσον αφορά τις προσθήκες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι "κιτρινομπλέ" βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 25χρονο Ισπανό επιθετικό, Ντανιέλ Γκονθάλεθ Ερμόσα (είναι γεννημένος στις 25 Απριλίου 1992).

Ο Ντάνι Πιτσίν, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερο ομάδα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Μετά από τρεις σεζόν στο Βαγιέκας και τη Segunda B, μετακόμισε στην Αρόγιο.

Το 2015 μετακινήθηκε στη δεύτερη ομάδα της Αλκορκόν και τη σεζόν που μόλις τελείωσε φόρεσε τη φανέλα της Σαν Σεμπαστιάν ντε λος Ρέγιες. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η ομάδα του τερμάτισε στην 16η θέση του 2ου ομίλου της Segunda B (τρίτη κατηγορία) και σε 38 συμμετοχές σημείωσε 11 γκολ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό φορ, ενώ δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει κιόλας.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ