ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλικό με τη Παναχαϊκή θα δώσει ο Αστέρας

Φιλικό με τη Παναχαϊκή θα δώσει ο Αστέρας

Η Παναχαϊκή ήταν αυτή που ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Αστέρα με το παιχνίδι να διεξάγεται στις 3 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη.

Όλες οι ομάδες αναζητούν αντιπάλους για να δώσουν φιλικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο 2/3 Σεπτεμβρίου όταν και θα υπάρξει διακοπή της Super League για τα ματς των Εθνικών ομάδων.

Ο Αστέρας βρήκε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και αυτός είναι η Παναχαϊκή. Μάλιστα η ομάδα της Πάτρας γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού της στο facebook τη συμφωνία της με τους Αρκάδες για τη διεξαγωγή φιλικού ματς στην Τρίπολη. Ένα τεστ πολύ δυνατό για την ομάδα της Παναχαϊκής που θα ετοιμάζεται για τη Stoiximan.gr Football League.

Φυσικά θα αποτελέσει και ένα καλό τεστ για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη ώστε να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Ομάδα Super League θα αντιμετωπίσει η Παναχαϊκή στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το νέο πρωτάθλημα Ειδικότερα την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη οι «κοκκινόμαυροι» θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με αντίπαλο τον Αστέρα, σε έναν αγώνα που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» Η αναμέτρηση θα είναι απογευματινή και η ώρα έναρξης του αγώνα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ