ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλική επικράτηση, 5-1 του Αστέρα επί της Κ20

Φιλική επικράτηση, 5-1 του Αστέρα επί της Κ20

Με φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και σε αυτή των Νέων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα με τον Στάικο Βεργέτη να θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. (VIDEO)

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων ο Στάικος Βεργέτης θέλησε να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και σε αυτή της Κ20 ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Σε αυτό η πρώτη ομάδα επικράτησε με 5-1 όπου δύο γκολ σκόραρε ο Πάμπλο Μάσα, ένα ο Ιωαννίδης, ένα ο Κυριακόπουλος και ένα ο Τσιλιανίδης. Για την Κ20 σκόραρε ο Συρεγγέλας.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη άνοιξε το σκορ στο 14' όταν ο Κώτσιρας έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Στανισάβλιεβιτς ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Τσιφτσής θα βρει την μπάλα, αλλά στην πορεία της βρέθηκε ο Ιωαννίδης ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 έγινε στο 50' όταν ο Μάσα έκλεψε την μπάλα, μπήκε μέσα στην περιοχή και μα πλασέ έκανε δυο τα τέρματα του Αστέρα. Η Κ20 των Αρκάδων κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 65΄όταν ο Συρεγγέλας με προβολή ύστερα από σέντρα του Νάτση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 3-1 έγινε στο 75' με τον Κυριακόπουλο με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι να νικάει τον Τσίφτη. Δυο λεπτά αργότερα ο Κυριακόπουλος είχε δοκάρι όταν βγήκε τετ α τετ με τον Τσιφτσή, πέρασε με σκάψιμο την μπάλα από πάνω του αλλά αυτή σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 82' η πρώτη ομάδα έκανε το 4-1 όταν μετά από έναν ωραίο συνδυασμό των Κυριακόπουλου και Γιαννούλη η μπάλα δόθηκε στον Μάσα ο οποίος με ωραίο αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 85'. Ο Μάσα με ωραίο τρόπο πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντίπαλου αμυντικού και έβγαλε μόνο του Τσιλιανίδη ο οποίος σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ:Αθανασιάδης, Άσεν, Τριανταφυλλόπουλος (46' Ζούμα), Σελίν (46' Χαιντούτσικ), Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς (46' Γιαννούλης), Τσιλιανίδης, Φαρίνα (46' Καλτσάς), Στανισάβλιεβιτς (46' Μάσα), Κώτσιρας, Ιωαννίδης.

Κ20:Τσίφτης,Τσέκος,Μακροστέργιος,Ζησης Α., Νάτσης,Τσιώλης,Κοντογιαννόπουλος,Απειρανθίτης, Σερέντα, Δουβίκας,Συρεγγέλας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ