ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιχείρηση ανόρθωσης ηθικού από τον Βεργέτη

Επιχείρηση ανόρθωσης ηθικού από τον Βεργέτη
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στους παίκτες του πριν την προπόνηση της Δευτέρας, με σκοπό να τους τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Το αποτελέσμα του Αστέρα στη Μυτιλήνη "σόκαρε" σε ένα βαθμό την οικογένεια των κιτρινομπλέ. Όχι τόσο για την απώλεια των δύο βαθμών, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ισοφάριση από την Καλλονή. Ήταν μάλιστα το δεύτερο σερί παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν ανώτερη του αντιπάλου της στο χορτάρι αλλά δεν κατάφερε να να νικήσει. Είχε προηγηθεί η "μαγική εικόνα" του 0-2 του Παναιτωλικού μέσα στην Τρίπολη.

Βλέποντας όλα τα παραπάνω, ο Έλληνας τεχνικός μάζεψε τους παίκτες του πριν τη σημερινή προπόνηση. Τους μίλησε για περίπου 5 λεπτά εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στην ομάδα ως σύνολο, όσο και στον καθένα ξεχωριστά. Αυτό που τους ζήτησε είναι περισσότερη συγκέντρωση και φυσικά αποτελεσματικότητα. "Αδικείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του, καθώς έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι και στη Μυτιλήνη, με την Καλλονή να πατά στην περιοχή του Αστέρα μία φορά, στο 95'.

"Θέλω προσοχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο", τόνισε ο Στάικος Βεργέτης, ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου. Με την πρεμιέρα του Europa League να έρχεται την Πέμπτη (17/09, 22:05) κόντρα στην Σπάρτα Πράγας και ενόψει των επόμενων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, ο κόουτς των κιτρινομπλέ έδειξε μέσα από το δρόμο της εμπιστοσύνης προς τους ποδοσφαιριστές του και το δρόμο για την επιστροφή των επιτυχιών.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ