ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επίσημο: Στον Αστέρα οι Μπαστιάνος και Ρούνεϊ

Επίσημο: Στον Αστέρα οι Μπαστιάνος και Ρούνεϊ

Η ΕΠΟ έδωσε το ελεύθερο στους παίκτες της Βέροιας να βρουν ομάδα μέχρι τις 9 Μαρτίου και οι Ρούνεϊ, Μπαστιάνος ανακοινώθηκαν από τον Αστέρα.

Παίκτες του Αστέρα και επίσημα είναι οι Ρούνεϊ Βανκεβάι και Γιάννης Μπαστιάνος οι οποίοι αγωνίζονταν μέχρι τώρα στην Βέροια. Η ΕΠΟ έδωσε την άδεια στους παίκτες της ομάδας της Ημαθίας από τη στιγμή που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα να βρουν ομάδα μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Έτσι ο Μπαστιάνος που έπαιζε ως δανεικός από τον Αστέρα στην Βέροια επέστρεψε και πάλι στους Αρκάδες με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε από τον Αστέρα είναι ο Ρούνεϊ Βανκεβάι ο οποίος είχε συμφωνήσει με τους Αρκάδες για να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τώρα όμως υπέγραψε στον Αστέρα και το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στα κιτρινομπλέ οι Μπαστιάνος και Rooney!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Μπαστιάνου καθώς και την απόκτηση του Wankewai Rooney από την Βέροια.

Ο Γιάννης Μπαστιάνος αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΑΣΤΕΡΑ στην ομάδα της Βέροιας από την αρχή της σεζόν. Στο πρωτάθλημα της Football League ο Μπαστιάνος αγωνίστηκε 14 φορές με τη φανέλα της Βέροιας και σκόραρε ένα γκολ. Ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός επέλεξε το νούμερο 90 για τη φανέλα του. Το συμβόλαιο του Μπαστιάνου με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει ισχύ μέχρι τονΔεκέμβριο του 2021.

Ο Rooney είναι επιθετικός, γεννήθηκε στην Γκάνα στις 25 Δεκεμβρίου 1996 και επέλεξε το νούμερο 12 για τη φανέλα του.Ο Wankewai Rooney υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ