ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επίσημο: Στον Αστέρα ο Ντάνι Πιτσίν

Επίσημο: Στον Αστέρα ο Ντάνι Πιτσίν

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα είναι κι επίσημα ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός, Ντάνι Πιτσίν, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Από τις 9 Ιούνη σας είχε ενημερώσει πρώτο το Sport24.gr για τις προχωρημένες συζητήσεις του Αστέρα με τον 25χρονο Ισπανό επιθετικό, Ντάνι Πιτσίν, και την Τρίτη (27/6) οι "κιτρινομπλέ" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ίβηρα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ντάνι Πιτσίν, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερο ομάδα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Μετά από τρεις σεζόν στο Βαγιέκας και τη Segunda B, μετακόμισε στην Αρόγιο.

Το 2015 μετακινήθηκε στη δεύτερη ομάδα της Αλκορκόν και τη σεζόν που μόλις τελείωσε φόρεσε τη φανέλα της Σαν Σεμπαστιάν ντε λος Ρέγιες. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η ομάδα του τερμάτισε στην 16η θέση του 2ου ομίλου της Segunda B (τρίτη κατηγορία) και σε 38 συμμετοχές σημείωσε 11 γκολ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Dani Pichin (Ντάνι Πιτσίν) για τα επόμενα τρία χρόνια!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1992 στην Μαδρίτη και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην San Sebastian, αγωνίζεται ως εξτρέμ και επέλεξε το νούμερο "94" για τη φανέλα του.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανήκω στην ομάδα. Πάνω απ' όλα είναι μια ευκαιρία να παίξω στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Έρχομαι με όρεξη για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω όσα ζητάει ο προπονητής μας.

Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή. Παίζω ακόμη και ως δεύτερος επιθετικός. Έπαιζα στη Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας. Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους μας ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου όπλο. Από μικρός είχα ως μεγάλο προσόν την ταχύτητα και τον έλεγχο του παιχνιδιού με την μπάλα στα πόδια. Αυτές είναι οι μεγάλες μου αρετές.

Επέλεξα τον ΑΣΤΕΡΑ γιατί ενδιαφέρθηκε για μένα και παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Είναι μια ευκαιρία για μένα να παίξω σε πρώτη κατηγορία. Γι' αυτό επέλεξα την Τρίπολη και θα αποδείξω τι παίκτης είμαι. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες."

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2010-2013 Rayo Vallecano B ---> 83 (14)

2013-2014 Arroyo ---> 15 (2)

2014-2015 Alcorcon B ---> 37 (12)

2015-2016 San Sebastian ---> 66 (19)"

Photo credits: Asteras Tripolis (Reporter images)

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ