ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επίσημο: Ο Γιαννούλης στον Αστέρα

Επίσημο: Ο Γιαννούλης στον Αστέρα

Ο Κώστας Γιαννούλης ανακοινώθηκε από τον Αστέρα και έγινε η 8η φετινή μεταγραφή των κιτρινομπλέ, όπως είχε αποκαλύψει το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου. Οι πρώτες δηλώσεις του 27χρονου ακραίου μπακ (video)

Βρίσκεται στην αποστολή του Αστέρα από την πρώτη ημέρα παρουσία της στην Ολλανδία. Κάποιες τυπικές λεπτομέρειες δεν τον είχαν κάνει επίσημο μέλος της κιτρινομπλέ οικογένειας, κάτι που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (16/07).

Ο λόγος για τον Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος την ώρα που ετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό του Αστέρα απόψε (16/7, 19:30) απέναντι στην Ινσταμπούλ Μπασακσεχίρ, ανακοινώθηκε επίσημα από τους Αρκάδες, όπως είχε αποκαλύψει το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου

O 27χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017 και επέλεξε το νούμερο "18". Στις πρώτες του δηλώσεις με το αστέρι στη φανέλα, ανέφερε:

"Χαίρομαι που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑΤρίπολης. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου, η ομάδα έχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος πως έκανα το σωστό. Θα τα δώσω όλα για να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην υπέρβαση που θέλουμε να κάνουμε για έναν τίτλο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Θα είναι μία τεράστια επιτυχία. Αν καταφέρω να δείξω όσα μπορώ θα είναι μία ευκαιρία για εμένα ώστε να ανοίξει και πάλι η πόρτα της Εθνικής.

Διάλεξα το 18 γιατί το έχω ως γούρι. Οποτε είναι ελεύθερο το επιλέγω και πιστεύω πως θα μου πάει καλά.

Ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει και να έρχεται σε κάθε παιχνίδι. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και τον χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο φέτος για να κάνουμε την υπέρβαση"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ