Επιδημία θλάσεων στον Αστέρα

Ο Αστέρας θα βρίσκεται από την Πέμπτη (23/02) στα Χανιά για τον αγώνα με τον Πλατανιά, αφήνοντας πίσω του ένα σωρό τραυματίες.

Τα νεότερα για την επιδημία των θλάσεων δεν είναι τα καλύτερα. Ο Γιάννης Κώτσιρας έχει θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός. Ο Χαμντανί πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο και θα λείψει για τον επόμενο μήνα!

Αύριο (23/02) θα μάθουμε τα νεότερα για την υποτροπή του Ίγκορ ο οποίος κινδυνεύει να μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Μπέρτο!

Χωρίς να είναι έτοιμος, όπως αποδείχθηκε, προπονήθηκε με αποτέλεσμα να πάθει υποτροπή. Τουλάχιστον για δύο εβδομάδες εκτός μάχης και αυτός. Θυμίζουμε ότι και ο Ίγκορ χρησιμοποιήθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, σε ένα τελείως αδιάφορο χρονικό σημείο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τη μάχη του Σαββάτου (25/02) με τον Πλατανιά, η ομάδα θα βρίσκεται από αύριο στην Κρήτη. Κάτι που σημαίνει ότι η τελευταία προπόνηση, την Παρασκευή, θα διεξαχθεί στο νησί. Στο συγκεκριμένο ματς, ο Αστέρας δεν θα έχει στην αποστολή και τους Τσουκαλά, Στανισάβλιεβιτς οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ