ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ενδιαφέρον του Αστέρα για τον Χαμζά Γιουνές

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στην μεταγραφική λίστα του Αστέρα βρίσκεται ο "ελεύθερος" Χαμζά Γιουνές με τους Αρκάδες να κάνουν άμεσα την κίνηση τους.

Ο Χαμζά Γιουνές μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, με βάση και το αποκλειστικό δημοσίευμα του Sport24.gr, για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι στην Super League και ο 31χρονος άσος αρέσει πολύ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στον Αστέρα.

Μάλιστα πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως οι Αρκάδες έχουν κάνει ήδη επίσημη πρόταση προς τον φορ από την Τυνησία ο οποίος όμως δεν έχει δώσει ακόμα την απάντηση του. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για συγκεκριμένη πρόταση, ποσά και χρονική διάρκεια συμβολαίου που έχουν τεθεί στο τραπέζι.

Φυσικά μένει να δούμε τι θα γίνει και με την Ξάνθη καθώς ναι μεν στα χαρτιά το συμβόλαιο του Γιουνές μπορεί να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2017 αλλά είναι δεδομένο ότι οι Ακρίτες θα θέλουν να κρατήσουν τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Βέβαια το γεγονός ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν απέρριψε την πρόταση που του έγινε και δέχτηκε να συζητήσει την πρόταση που κατατέθηκε δείχνει ότι ακόμα με την Ξάνθη δεν έχει έρθει σε συμφωνία για την επόμενη χρονιά. Άρα είναι ανοιχτός σε προτάσεις και δεν αποκλείεται ο Αστέρας να είναι η ομάδα που θα θελήσει να κάνει δικό του τον Γιουνές και να στηρίξει πάνω του την προσπάθεια ώστε να επανέλθει στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις το προσεχές διάστημα και αν ο Γιουνές θα θελήσει να παραμείνει στην Ελλάδα ή θα προτιμήσει να εξαργυρώσει τη φετινή καλή σεζόν του, 19 γκολ σε 27 ματς, με μια μεταγραφή στο εξωτερικό.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ