ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Συνδυάσαμε την νίκη με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί της ΑΕΚ, εκθειάζοντας την παρουσία των παικτών του.

Ο Αστέρας Τρίπολης, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στο "Θ. Κολοκοτρώνης" και πήρε τεράστια βαθμολογική "ανάσα". Μετά την λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των Αρκάδων, Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε την ικανοποίηση για την εμφάνιση, αλλά και την νίκη επί των "κιτρινόμαυρων", μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

"Η ομάδα είχε μία πάρα πολύ καλή παρουσία εδώ κι αρκετό καιρό, απλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα. Νομίζω πως σήμερα συνδυάστηκε η νίκη με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Αυτή είναι η ομάδα μας. Προσπαθεί να έχει κατοχή της μπάλας. Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένα και πήραμε τους τρεις βαθμούς, σ' ένα εξαιρετικό παιχνίδι κατά την άποψή μου.

Ένα παιχνίδι που ίσως να φέρει πίσω τον κόσμο που έχει απαρνηθεί κι έχει γυρίσει την πλάτη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως καταφέρουμε, λιθαράκι-λιθαράκι, να τον φέρουμε πίσω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί τα παιδιά, ύστερα από αυτή την προσπάθεια και την ενέργεια που σπατάλησαν στο Καραϊσκάκη όπου ισοφαριστήκαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν αυτή την νίκη. Ειδικά, απ' την στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ".

Για την επιθετική νοοτροπία παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο: "Στα περισσότερα παιχνίδια προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία. Αυτή είναι η ομάδα μας. Έχει επιθετικό προσανατολισμό. Άλλες φορές βγαίνει, άλλες φορές δεν βγαίνει. Παρ' όλα αυτά, είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πολικός Αστέρας, 3-2 με ανατροπή την ΑΕΚ
Μοράις: "Πρέπει να ζήσουμε με την πίεση"
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ