ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Ούτε καλός, ούτε κακός ο απολογισμός μου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, έκανε την αυτοκριτική του, υποστηρίζοντας ότι οι μέχρι τώρα επιδόσεις του στον πάγκο της ομάδας της Τρίπολης, δεν είναι ούτε καλές, ούτε κακές.

Ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, με τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" για τη 15η αγωνιστική της Super League, κι ο τεχνικός των Αρκάδων, Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε την αυτοκριτική του, αρνούμενος να προσδιορίσει είτε με θετικό, είτε με αρνητικό πρόσημο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

"Δεν μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο όπως μπαίνουμε στην Τρίπολη συνήθως, είναι ένα κομμάτι που με απασχολεί πάρα πολύ και πρέπει να το διορθώσουμε γιατί πρέπει η εμφάνιση μας στα εκτός έδρας παιχνίδια στα πρώτα ημίχρονα να είναι αντίστοιχη της δυναμικής της ομάδας και των φιλοδοξιών των δικών μου. Πρέπει να κοιτάξουμε να δουλέψουμε πάρα πολύ σε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε η ομάδα που είμαστε, είχαμε το καλύτερο μας κομμάτι για σχεδόν τριάντα λεπτά. Είχαμε υπομονή, γυρίσαμε την μπάλα, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα έπρεπε να προηγηθούμε. Αν εξαιρέσουμε το σουτ του Λεοζίνιο πριν το γκολ ο Ηρακλής δεν είχε φάση και για ακόμα μια φορά τρώμε γκολ από το πουθενά. Από εκεί και πέρα τα παιδιά σε μια πολύ δύσκολη συνθήκη δείξανε ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και κρατάμε τον βαθμό.

Στα εννιά παιχνίδια που δουλεύω με τα παιδιά ο απολογισμός είμαι τρεις νίκες, τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Δεν είναι καλός, δεν είναι κακός αλλά σίγουρα πρέπει επειδή έρχεται πολύ δύσκολος Γενάρης με πολύ δύσκολους αγώνες να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Ηρακλή των προβλημάτων: " Ξεκίνησα και είπα στην αρχή ότι καλύτερο στον Ηρακλή, γιατί υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν το κάτι το διαφορετικό και ο Ηρακλής είναι μια από αυτές. Ελπίζω να βρεθεί κάτι καλό για τον Ηρακλή και να καταφέρει αυτή η ομάδα να είναι ψηλά. Δύσκολα εκπλήσσομαι γιατί και στην ζωή και στον αθλητισμό αλλάζουν όλα από την μία στιγμή στην άλλη. Εύχομαι ολόψυχα για αυτή την ομάδα να βρεθεί κάτι καλό".

Για τη γεύση που αφήνει το τελευταίο ματς της σεζόν: "Δεν είναι ο απολογισμός που αρμόζει στην ομάδα, αλλά δεν είναι και κακός. Στα αυτά τα εννιά παιχνίδια του πρωταθλήματος έχουμε βελτιωθεί σε κάποια κομμάτια, πρέπει να βελτιωθούμε όμως στην παρουσία μας στα πρώτα ημίχρονα και να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε.

Το οξύμωρο είναι ότι είμαστε στην πρώτη 5αδα στις τελικές ενέργειες, είμαστε πολύ ψηλά στα επίπεδα κατοχής μπάλας, αλλά δεν είμαστε ψηλά στα γκολ. Αυτό μας λέει ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό. Είμαστε στην κατηγορία που είναι και ο ΠΑΟΚ που δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες αλλά όλα γίνονται για το γκολ και όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Αρα πρέπει να βελτιωθούμε στο γκολ γιατί το αποτέλεσμα είναι στο μικροσκόπιο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ