ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Έκλεισε" Μαρκ Φερνάντεθ ο Αστέρας

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Ο 28χρονος Καταλανός αριστεροπόδαρος εξτρέμ της Μούρθια, Μαρκ Φερνάντεθ, θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη κίνηση του Αστέρα κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Αστέρας θα ενισχυθεί δεδομένα με παίκτες από την Ιβηρική χερσόνησο (Ισπανία, Πορτογαλία) κατά την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα της Τρίπολης έχει κλείσει τον 28χρονο Καταλανό αριστεροπόδαρο εξτρέμ της Μούρθια, Μαρκ Φερνάντεθ.

Αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότατα η πρώτη κίνηση των "κιτρινομπλέ" κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Μαρκ Φερνάντεθ Γκαρθία ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σαν Αντρέου και ύστερα αγωνίστηκε σε Σαμπαντέλ, Εουρόπα, Καρταχένα, Μαγιόρκα, Μπνέι Σαχνίν, Εσπανιόλ Β', Γιαγοστέρα και την τρέχουσα σεζόν φόρεσε τη φανέλα της UCAM Μούρθια. Πέτυχε 12 γκολ σε 32 ματς στη Segunda B, ενώ είχε και μία συμμετοχή στο μοναδικό ματς στο Copa del Rey.

Οι περισσότερες ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε ήταν στην τρίτη ισπανική κατηγορία (Segunda B), ενώ έχει κι έξι ματς στην πρώτη κατηγορία (La Liga) με τη φανέλα της Μαγιόρκα το 2012.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ