ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δυο στα δυο για τον Αστέρα, 1-0 τη Λέχια Γκντανσκ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αστέρας επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στην Πολωνία επικρατώντας με 1-0 της Λέχια Γκντανσκ με τον Τριανταφυλλόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Το δεύτερο φιλικό του έδωσε στην Πολωνία ο Αστέρας με τους Αρκάδες να επικρατούν και σε αυτό με 1-0 κάνοντας το δυο στα δυο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πήρε τη νίκη χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Οι Πολωνοί ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και είχαν μια σημαντική στιγμή στο 11' αλλά το σουτ εντός περιοχής κατέληξε έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Αστέρας απάντησε με τον Μανιά που αστόχησε. Ενώ και στο 21' ο Ρόλε από το ύψος του πέναλτι έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Στο 33' οι Πολωνοί απείλησαν και πάλι για να απαντήσει ξανά ο Αστέρας με κεφαλιά του Ιγκλέσιας στο 34'.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αστέρας μπήκε μπροστά στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόλε ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αστέρας έκανε τέσσερις αλλαγές και στο 47' έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά ο Κώτσιρας είδε τον γκολκίπερ της Λέχια να αποκρούει.

Οι πολλές αλλαγές στη συνέχεια έριξαν τον ρυθμό του αγώνα και τη μοναδική καλή στιγμή την είχαν οι γηπεδούχοι αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε τη μπάλα.

ΑΣΤΕΡΑΣ:Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς

Αγωνίστηκαν και οι:Αθανασιάδης, Μπαστιάνος, Βλάχος, Βαλιέντε, Κουμάντεϊ, Μπελόκ, Τζίμας, Γλέζος, Μαρτίνεθ, Σάλας και Ματρικάρντι.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ