ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δυνατά για Ισνάλδο ο Αστέρας

Δυνατά για Ισνάλδο ο Αστέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Αστέρας Τρίπολης κινείται για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Εουχένιο Ισνάλδο, ο οποίος είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ. (VIDEO)

Δυνατά για την απόκτηση του Εουχένιο Ισνάλδο κινείται ο Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Αρκάδες βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ.

Αν όλα κυλήσουν ομάδα, o 23χρονος μεσοεπιθετικός θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο Ισνάλντο έχει ύψος 1.80μ, είναι αριστεροπόδαρος και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Νιούελς Ολντ Μπόις, όντας συμπαίκτης με τον Νάτσο Σκόκο απ' τον Ιανουάριο του 2015, όταν κι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 12 συμμετοχές με δύο ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Νιούελς, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες, αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια. Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Ντεφενσά, με την οποία είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 32 αγώνες. Αν μη τι άλλο, αν ολοκληρωθεί, θα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Αστέρα που κάνει ξανά στροφή στη... λάτιν αγορά.

Δείτε VIDEO του Αργεντινού:

Photo Credits: Newell's Old Boys

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ