ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δοκίμασε Σισέ και Ντιούφ ο Αστέρας

Δοκίμασε Σισέ και Ντιούφ ο Αστέρας

Πέρα από τον 28χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό, Παπά Αλιούν Ντιούφ, στον Αστέρα δοκιμάστηκε την τελευταία εβδομάδα και ο συμπατριώτης του, Ουμάρ Σισέ. (videos)

Ο Αστέρας γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο (0-1) στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ματς, στην Τρίπολη για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά στους "κιτρινομπλέ" τα μεταγραφικά "τρέχουν" παράλληλα.

Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας δοκιμάστηκαν υπό την επίβλεψη του Σάββα Παντελίδη δύο Σενεγαλέζοι. Ο πρώτος είναι ο 28χρονος επιθετικός (αγωνίζεται κι ως δεξιός εξτρέμ), Παπά Αλιούν Ντιούφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κάλμαρ.

Ο δεύτερος είναι ο 22χρονος αμυντικός μέσος, Ελιμάν Ουμάρ Σισέ. Ο Ντιούφ γεννήθηκε στο Ντακάρ και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης, Dakar UC.

Το 2011 αγωνίστηκε στη Βουλγαρία, καθώς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Λίτεξ Λόβετς κι από το 2012 είναι κάτοικος Σουηδίας και Κάλμαρ.

Ο Σισέ είναι μέλος των πιο λαμπρών ακαδημιών της Σενεγάλης, Ντιαμπάρ ντε Σαλί Ντουρμπέλ. Αμφότεροι υπήρξαν διεθνείς με την εθνική Σενεγάλης, δύο συμμετοχές έκαστος. Ο δεύτερος πιο πρόσφατα κιόλας, καθώς τον Φλεβάρη του 2016 αγωνίστηκε στο φιλικό με το Μεξικό. Από την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσουν στον Αστέρα, εάν θα προχωρήσουν τις δύο περιπτώσεις.

Δείτε τον Ελιμάν Ουμάρ Σισέ σε δράση:

Δείτε το γκολ του Παπά Αλιούν Ντιούφ με την Κάλμαρ:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ