ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Διπλή ενίσχυση για Αστέρα

Διπλή ενίσχυση για Αστέρα

Την απόκτηση των Τάσου Τσοκάνη και Θανάση Παντελιάδη ανακοίνωσε επίσημα την Τρίτη ο Αστέρας Τρίπολης. Διαβάστε τι είπαν τα νέα αποκτήματα στις πρώτες τους δηλώσεις.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι από σήμερα (27/5) ο Τάσος Τσοκάνης, με τον 23χρονο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Αστέρα και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, ωστόσο ήρθα στον Αστέρα λόγω του τρόπου που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, αλλά και να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα", ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης, με την ανακοίνωση από πλευράς Αστέρα να αναφέρει:

"Ο Τσοκάνης, που θα καλύψει τη θέση του χαφ, γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1991, έχει ύψος 1.76, ζυγίζει 73 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο34.

Ο Τσοκάνης έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ με τον Απόλλωνα και την Κέρκυρα, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Ψαχνών με τον οποίο πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους φτάνοντας από την Δ’ Εθνική στη Β’ Εθνική. Συνολικά μετράει 96 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες σημειώνοντας 8 γκολ".

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Αστέρας είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του Θανάση Παντελιάδη για τα επόμενα τρία χρόνια, ο οποίος αποτέλεσε και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή περίοδο.

"Ο Παντελιάδης που καλύπτει την αριστερή πλευρά ως μπακ-χαφ, γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1987 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1.86, ζυγίζει 80 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο3.

Ο Παντελιάδης έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ με Απόλλωνα και Πανσερραικό, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στη Βέροια, τον Πιερικό και τον Εθνικό Κατερίνης, έχοντας συνολικά 183 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες σημειώνοντας 7 γκολ", ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας της Τρίπολης.

Διπλή ενίσχυση για Αστέρα

Από την πλευρά του, ο Παντελιάδης τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα: "Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στον Αστέρα, που είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα, να κατακτήσουμε τίτλους και μέσα από τις επιτυχίες να αναδειχθώ και εγώ μαζί της.

Θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου, τον Απόλλωνα, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Σούπερ Λιγκ και να αναδειχθώ μέσα από αυτήν.

Οι άνθρωποι του Αστέρα μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ