ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Χωρίς Τόνσο που οδεύει στον Άρη

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρτίνς Τόνσο, ο οποίος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, αλλά με τον Νίκο Καλτσά θα υποδεχθεί ο Αστέρας τον ΠΑΟΚ στο "Θ. Κολοκοτρώνης" (13/1, 19:30).

Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (13/1, 19:30) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, με τη χιονόπτωση να έχει πλήξει την Τρίπολη και να έχει ντύσει το Σάββατο (12/1) στα λευκά το "Θ. Κολοκοτρώνης".

Ο τεχνικός των "κιτρινομπλέ", Γιώργος Παράσχος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαρτίν Τόνσο. Ο Αργεντινός μέσος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Έτσι κι αλλιώς, ωστόσο, φεύγει από την Τρίπολη καθώς το δεύτερο μισό της σεζόν θ' αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη.

Αντίθετα, έτοιμος είναι ο Νίκος Καλτσάς καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι έτοιμος για το ματς με το "Δικέφαλο".

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Ιγλέσιας, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ